SOLSKJER PONIZIO GVARDIOLU I SITI PRED DERBI MANČESTERA: Španac se puši od besa posle reči Junajtedovog trenera!
Solskjer vs Gvardiola, Foto: AP

KUVA PRED DERBI

SOLSKJER PONIZIO GVARDIOLU I SITI PRED DERBI MANČESTERA: Španac se puši od besa posle reči Junajtedovog trenera!

Uoči derbija treneri su se potrudii da podignu temperaturu, pa su jedan drugom uputili 'otrovne strelice'

Objavljeno:

U sredu je Mančester junajted savladao Totenhem Žozea Murinja, pa pun samopouzdanja odlazi na gostovanje gradskom rivalu Sitiju (18.30), sa željom da ga potpuno odstrani iz šampionske trke.

Uoči derbija treneri su se potrudii da podignu temperaturu, pa su jedan drugom uputili 'otrovne strelice'.

- Fudbal se dosta promenio. Nekad je u ovakvim utakmicama bilo dozvoljeno da protivniku pošteno uletiš. Ali sad kad je svaki pedalj terena pokriven kamerama, utakmice se svode na taktiku i tehniku, manje na snagu, i fizičku i psihičku. A derbi bi trebalo da ostane derbi. Ne igramo košarku - rekao je Solskjer, a onda je pecnuo rivala.

Ole Gunar Solskjer
Ole Gunar Solskjer foto: EPA/Lindsey Parnaby

- Sad bar igramo derbije svake sezone. Ja sam se načekao pre no što sam odigrao svoj prvi derbi - kazao je Solskjer aludirajući na godine Građana provedene u drugoj ligi.

Pep Gvardiola
Pep Gvardiola foto: AP

Nije se dugo čekalo na odgovor Pepa Gvardiole.

- Navijači Junajteda će reći da je njihov klub najveći, a navijači Sitija da je njihov klub najveći. Volimo svoje klubove. Svaki navijač želi da vidi što više pobeda, ali podupiru klub i u lošim trenucima. Učio sam o istoriji Sitija i u lošim trenucima podrška je bila možda i glasnija nego što je danas. Tako da ako pogledate policu sa trofejima, bolji su, bez sumnje. Ali mi se dižemo i za navijače Sitija mi ćemo uvek biti bolji, kao što navijači Junajteda veruju da su oni bolji - odgovorio je Pep kolegi u najavi meča.

Jeste Mančester Junajted ove sezone loš, ali nije izgubio nijedan duel protiv „velikih timova“. U sredu je savladao Murinjov Totenhem, i pun samopouzdanja odlazi na gosotvanje gradskom rivalu Sitiju (18.30), sa željom da ga isključi iz šampionske trke. Kvota na dvojku je čak 8,00, na duplu šansu X2 3,15, dok je kec na Siti 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.