Gde je i šta radi Lazar Marković?
Lazar Marković, Foto: Starsport

GROBARI ČEKAJU

Gde je i šta radi Lazar Marković?

Hoće li uopšte igrati do kraja jeseni?

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Lazar Marković već par meseci nije u stroju zbog povrede mišića.

On se vratio u Humsku posle nekoliko ne preterano uspešnih godina u inostranstvu, ali čim je počeo da igra, kao i da postiže golove, doživeo je nezgodnu povredu mišića. Srećom, nije bila potrebna operacija kako bi se sve saniralo, a Grobari se već određeno vreme pitaju kada će se krilni napadač i bivši reprezentativac Srbije vratiti na teren.

Prema informacijama Večernjih novosti, očekuje se da mu narednih dana lekarski tim dozvoli povratak na teren.

Lazar Marković
Lazar Marković foto: Starsport©

Tako bi se stekli uslovi da on odigra koji minut u četvrtak uveče (21 čas, RTS 1, TV Arenasport 1) protiv Astane i polako počne da brusi formu pred početak zimskih priprema kad bi trebalo da bude totalno spreman i na raspolaganju Savu Miloševiću.

Podsetimo, zbog parnih žutih kartona protiv Astane neće igrati Bibras Natho, a već se zna i da je Nemanja Miletić nategao ligamente kolena, pa ni on neće biti na raspolaganju timu.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Stoga, bilo bi bitno za stručni štab crno-belih da Marković bude bar na klupi, kako bi povećao Miloševićevu manevarsku moć ukoliko zatreba da se promeni ritam utakmice u slučaju lošeg rezultata.

Podsetimo, čak iako Partizan nema šanse za dalji plasman u Ligi Evrope, tačnije za "evropsko proleće", svaka pobeda u grupnoj fazi donosi ozbiljan novac, nekoliko stotina hiljada evra, a kada se to prevede u termine zimskog prelaznog roka - jedan trijumf može da vam obezbedi godišnju platu za pojačanje u rangu Bibrasa Natha (on ima 600.000 evra po sezoni).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.