IGRAČI CRVENO-BELIH OBRADOVALI NAJMLAĐE: Školarci oduševljeni zbog nove sjajne akcije Zvezde!
Foto: Starsport©

lepi momenti

IGRAČI CRVENO-BELIH OBRADOVALI NAJMLAĐE: Školarci oduševljeni zbog nove sjajne akcije Zvezde!

Fudbalski klub Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Đura Jakšić“ koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju

Objavljeno:

Prvotimci Crvene zvezde su nastavili akciju druženja sa školarcima, a osnovce koji pohađaju OŠ "Đura Jakšić" na Rakovici obradovali su Miloš Degenek i Mateo Garsija.

Prvotimci šampiona Srbije iskoristili su slobodno vreme da obraduju najmlađe zvezdaše i pozovu ih da voljenom klubu pruže podršku na utakmicama u završnoj fazi prvenstva.

Defanzivac MIloš Degenek i krilni igrač Mateo Garsija su prvi put bili učesnici već tradicionalne akcije i ovom prilikom su preko 200 mališana obradovali autogramima, fotografijama i poklonima.

Devojčice i dečaci, pa i oni stariji, u redu su čekali da se fotografišu sa našim prvotimcima, a dobili su i autograme na specijalno personalizovanim karticama. Vidno oduševleni, najmlađi školarci, obojili su svoje dvorište u bojama Crvene zvezde.

Bio je ovo svakako dan koji će deca zauvek pamtiti, a naši fudbaleri su još jednom imali priliku da uživaju i osete koliko ih deca vole, svesni da im druženjem podstiče želju za bavljenjem sportom, što je jako bitno prilikom odrastanja.

Fudbalski klub Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Đura Jakšić“ koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.