LAZETIĆ ODGOVORIO NA LALATOVIĆEVE PROZIVKE: Trener rekao da je direktor podneo ostavku, usledile su brutalne reči!
Lalat vs Lazetić, Foto: Starsport©

ZAŠTO TAKO?

LAZETIĆ ODGOVORIO NA LALATOVIĆEVE PROZIVKE: Trener rekao da je direktor podneo ostavku, usledile su brutalne reči!

Dokle će više njih dvojica da se svađaju, veliko je pitanje

Objavljeno:

Nastavlja se rat na relaciji stručni štab - sportski direktor Vojvodine.

Nenad Lalatović je pre dva dana istakao da ne zna je li Nikola Lazetić podneo ostavku, ali da otkad njega nema na treninzima igračima se vratio osmeh na lice. Sada je Lazetić odgovorio na te reči putem Sportskog žurnala:

- Nisam podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima, nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva - rekao je Lazetić za Sportski žurnal.

Nikola Lazetić (desno)
Nikola Lazetić (desno) foto: Starsport©

On je dodao da ga neće smeniti Nenad Lalatović, jer ga on nije ni doveo i da je spreman za razgovore na kraju prvog dela sezone.

- Držim se onog što je dogovoreno i čekam da kad se takmičenje završi sednemo za sto sa rukovodstvom i otvoreno porazgovaramo o svemu. Ono što je sigurno to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude - istakao je Lazetić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.