SRPSKOM FUDBALERU HITNO POTREBNA POMOĆ: Porodica Bogdanović se bori sa teškom bolešću!
Goran Bogdanović, Foto: Privatna arhiva

UŽASNA SITUACIJA

SRPSKOM FUDBALERU HITNO POTREBNA POMOĆ: Porodica Bogdanović se bori sa teškom bolešću!

Svaki vid pomoću biće dobrodošao

Objavljeno:

Klub malog fudbala Forum poziva sve ljude dobre volje da hitno pomognu njihovom dugogodišnjem igraču Nebojši Bogdanoviću i njegovoj porodici.

- Goran, Nebojšin otac, ima svega 42 godine. Nažalost, gorak ukus opake bolesti osetio je pre dva meseca. Nemilosrdno i brzinom svetlosti bolest je naglo napredovala, te su patološke promene metastazirale i zahvatile mu vitalne organe. Borba za njegov život je u rukama vrsnih lekara i stručnjaka, u koje porodica i prijatelji imaju bezrezervno poverenje. Goranu i svima nama predstoji velika borba! Nada postoji i obećanje da će biti bolje! Svi zajedno verujemo i nadamo se tome - saopštio je KMF Forum u apelu za pomoć porodici Bogdanović.

- U ime porodice Bogdanović, KMF Forum, redakcije portala eVršac i mnogih drugih humanih ljudi koji su se pridružili ovom apelu, iskreno Vas molimo za podršku i novčanu pomoć. Svaki vid pomoći u skladu sa Vašim mogućnostima, biće dobrodošao. Naše malo Goranu je puno! Budimo humani! - piše na sajtu Evrsac.rs.

Uplatu novčanih sredstava možete realizovati preko dinarskog računa: 250-1480027661500-42 Eurobanka (na ime Violeta Bogdanović) ili post net-om na telefon Goranove supruge, Violete: 064/1336883.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/evrsac.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.