Sine, zbog njega Benzema neće igrati na EP: Kada je to čuo, Valbuena je potpuno poludeo!

Prekipelo mu na aerodromu

Sine, zbog njega Benzema neće igrati na EP: Kada je to čuo, Valbuena je potpuno poludeo!

- Vidiš sine, to je čovek zbog kojeg Karim Benzema neće igrati na Evropskom prvenstvu - bila je rečenica zbog koje je Matje izgubio živce
Objavljeno: 11:14h

Fudbaler Liona Matje Valbuena prošao je kroz pravi pakao od kada se saznalo za njegove muke sa ucenama od strane napadača Real Madrida Karima Benzeme. Osim što mu i ne ide baš najbolje na terenu, njegova saga sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Francuske i dalje se nastavlja. Naime, France Football je objavio da je jedan navijač Tuluza, pre utakmice na aerodromu za sina snimio Valbuenu. U tom trenutku je prokomentarisao: - Vidiš sine, to je čovek zbog kojeg Karim Benzema neće igrati na Evropskom prvenstvu.

Valbuena je čuo tu rečenicu, prišao uzeo čovekov mobilni i razbio ga od pod! Francuski mediji prenose da je čovek kojem je razbio telefon najavio tužbu. Podsetimo, nekadašnji napadač Liona Karim Benzema suspendovan je iz nacionalnog tima zbog navodne umešanosti u skandal koji je nastao oko ucenjivanja njegovog kolege Matjea Valbuene u vezi afere "kućni video". (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.