Orlovi su to zaslužili: Srbi, dođite u nedelju na stadion Partizana, Portugalija stiže u Beograd!

vreme je za podršku

Orlovi su to zaslužili: Srbi, dođite u nedelju na stadion Partizana, Portugalija stiže u Beograd!

Pruža se jedinstvena prilika da se započne nov, zdrav odnos između navijača i naših fudbalera
Objavljeno: 09:44h

Posle dosta vremena, jedna pobeda srpskih fudbalera obradovala je naciju. "Orlovi" su trijumfovali na gostovanju u Albaniji, i iako ova utakmica nije imala preveliki takmičarski značaj mnogo znači srpskom narodu zbog odnosa sa Albancima. Igrač utakmice: Pogledajte hladnokrvnu egzekuciju Ljajića protiv Albanije! (VIDEO) Reprezentaciji Srbije je ostala još jedna utakmica u ovim kvalifikacijama i to protiv Portugalije. Ovaj meč je na programu u nedelju na stadionu Partizana i biće prava prilika da se ponovo popravi odnos između fudbalera i publike. Uspešan desant na Elbasan: Kolarov i Ljajić pokorili Albaniju! (FOTO) (VIDEO)

AP
U Beograd stiže Kristijano Ronaldo sa drugarima, a u utakmici koja bodovno ne donosi ništa, sigurno će obe ekipe želeti da priušte lepu zabavu publici koja dođe na stadion. A bilo bi lepo da bude pun stadion. Ovaj čovek je najviše profitirao pobedom Srbije u Albaniji! (FOTO)
Reuter
Šutiraj čoveče već jednom: Komentator RTS-a nervozniji od Ljajića! (VIDEO) Da se ponovo rodi sinergija između navijača i igrača i da se na krilima pobede nad Albancima stvori neki zdrav odnos koji bi bio pokretačka snaga u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će se održati 2018. godine (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.