BOMBA U HUMSKOJ: Grobari će pasti u ekstazu kada budu čuli ko menja Miloševića na klupi Partizana!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

promene

BOMBA U HUMSKOJ: Grobari će pasti u ekstazu kada budu čuli ko menja Miloševića na klupi Partizana!

Savo iz Partizana da ide ne može, ali kao sportski direktor

Objavljeno:

Trener crno-belih Savo Milošević je juče nakon šokantnog poraza od Napretka u 95. minutu zabrinuo sve navijače Partizana izjavom da bi uskoro mogao da napusti klupu Parnog valjka.

- Mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju – rekao je Milošević u sredu uveče posle teškog poraza od Napretka.

Nije dugo trebalo novinaru Željku Pantiću da svojom objavom podigne sve Grobare na noge, pošto je na svom Instagram profilu najavio da bi veliki ljubimac navijača Partizana Marko Nikolić mogao da sedne na vruću stolicu.

Marko Nikolić
Marko Nikolić foto: Filip Plavčić

– Savu niko neće da otera, niti to ikome pada na pamet. Ako on sam proceni da ne može više da bude trener Partizana, jedino logično rešenje je da Savo bude postavljen za sportskog direktora i da novi trener bude Marko Nikolić… Ako Savo proceni da može dalje kao trener, apsolutna podrška svih u klubu se podrazumeva, para ima za pojačanja i može da se gura još bolje na proleće i sprema na miru tim za evropske kvalifikacije, poslednje po starom formatu – napisao je Pantić i dodao:

– Osnov ovog tima jako je dobar, najbolji u zemlji ubedljivo, a klupa deluje problematično na nekim pozicijama, posebno desni bek, mesecima pričam, sada se vidi, pa možda to bolje rešiti, dovesti još par igrača ozbiljnih i biće sve bolje… Ali šta god da bude, Savo iz Partizana da ide ne može, to nikako ne sme da se dozvoli, suviše toga klub je dobio njegovim dolaskom da bi zbog par nesrećnih utakmica mi to sve sada prosuli i opet počeli od nule – istakao je Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.