IBRAHIMOVIĆ POSLAO MATERACIJA U BOLNICU: Deki Stanković me pitao da li sam normalan, ali ja sam to čekao 4 godine!
Zlatan Ibrahimović i Marko Materaci, Foto: Youtube / Printscreen

sukob

IBRAHIMOVIĆ POSLAO MATERACIJA U BOLNICU: Deki Stanković me pitao da li sam normalan, ali ja sam to čekao 4 godine!

Razlog tome je taj što se italijanski štoper već jednom zamerio Ibrahimoviću, a ovaj to ne prašta

Objavljeno: 14:43h

Zlatan Ibrahimović je sve samo ne običan fudbaler...

Šveska superzvezda bosanskih korena je opisao čuvenu situaciju od pre skoro jedne decenije kada je jednim startom poslao u bolnicu Marka Materacija.

Razlog tome je taj što se italijanski štoper već jednom zamerio Ibrahimoviću, a ovaj to ne prašta.

- U to vreme sam igrao u Juventusu. Utakmica je bila protiv Intera. Marko Materaci je startovao na mene kao ubica i povredio me. On je snažan fudbaler i to je okej. Međutim, imate dve vrste čvrstih igrača. Jedna je kao Alesandro Nesta, a druga kao Materaci. Uvek je išao sa namerom da me povredi.

Zatim je nastavio...

- Posle toga, 2006. godine imao sam priliku da mu se osvetim, ali sam se povredio. Fabio Kapelo me je zamenio, iako sam insistirao da ostanem u igri. Želeo sam da mu se osvetim. Nisam zaboravio kako me je faulirao i samo sam o tome mislio. Međutim, nakon dva minuta sam shvatio da je meč za mene ipak završen.

foto: Profimedia

Fudbalski put je Ibrahimovića vodio baš u Inter, pa u Barselonu, a kasnije i u Milan. U dresu tima iz grada mode, Zlatan konačno je dobio šansu za osvetu.

- To je bio derbi u sezoni 2010-2011. Rekao sam sebi: ’OK, moraš da zadržiš kontrolu i da ne napraviš neku glupost’. Uspeo sam da iznudim penal. I znate ko ga je napravio? Materaci! - smeje se Ibrahimović, koji se potrudio da dodatno zagorča noć Materaciju.

- U drugom poluvremenu Materaci mi se približavao i to sam iskoristio da ga udarim tekvondo udarcem. Poslao sam ga u bolnicu! Prišao mi je Dejan Stanković i pitao me zašto sam to uradio. Odgovorio sam mu da sam na taj trenutak čekao četiri godine! Sve se vraća, sve se plaća. Milan je tu utakmicu dobio i to je bio dobar momenat - sa zadovoljstvom u glasu je istakao Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.