POBEDIO PARTIZAN, A NEMA TRENERSKU LICENCU: Hit izjava čoveka koji je napravio čudesan podvig u Humskoj!
Ivan Stefanović, Foto: Adria Media TV

nakon pobede

POBEDIO PARTIZAN, A NEMA TRENERSKU LICENCU: Hit izjava čoveka koji je napravio čudesan podvig u Humskoj!

Pobedu je posvetio preminulom ocu

Objavljeno: 20:34h

Retko ko je mislio da bi Napredak mogao da sruši Partizan u Humskoj, ali su izabranici Ivana Stefanovića odigrali sjajan meč i nakon šokantnog preokreta došli su do velike pobede u vanrednom, 19. kolu Superlige Srbije.

Trener Kruševljana je bio oduševljen nakon trijumfa svoje ekipe u Humskoj, a ovaj veliki uspeh je posvetio svom preminulom ocu.

Stefanović nije mogao da sakrije veliko zadovoljstvo.

- Čestitam mojim momcima na izuzetnoj partiji koju su pružili. I u najavi utakmice sam rekao da ćemo dati svoj maksimum, pa šta bude biće. Mislim da smo golove primili iz naših grešaka, do imali smo dve stopstotne šanse. Smatram da smo bili bolji rival u prvom poluvremenu. Na pauzi smo se dogovorili da nastavimo istim ritmom, da tražimo pas i igru. Išli smo sa namerom da igramo fudbal i da uživamo. Partizan je krenuo još silovitije u nastavku, ali na našu sreću nisu iskoristili šanse. Na kraju nas je Bog nagradio.Veoma sam srećan - rekao je Stefanović.

Osvrno se i na to što i dalje nema PRO trenersku licentcu.

- Ja sam tri puta konkurisao za polaznika za Uefinu PRO licencu, ali nadležni nisu pronašli mesta za mene. Ja ću pokušavati i dalje, konkurisaću dok me ne prime, koliko god treba. Imam sve uslove, 11 godina sam u prvom timu Napretka, kad god koji šef ode, ja sam tu i menjam ih - zaključio je sa osmehom na licu trener Napretka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.