RONALDO, DA LI JE MOGUĆE DA SI TAKAV PAĆENIK?! Nije njegova sestra, nego je on napao Van Dajka! Sam se odao!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

otkriveno

RONALDO, DA LI JE MOGUĆE DA SI TAKAV PAĆENIK?! Nije njegova sestra, nego je on napao Van Dajka! Sam se odao!

Na prvi pogled je delovalo da je poruku napisala njegova sestra, ali "teoretičari zavere" su uspeli da protumače i dođu do saznanja da je to napisao lično Ronaldo kao odgovor Van Dajku

Objavljeno: 14:59h

Kristijano Ronaldo je odbio da prisustvuje proglašenju dobitnika Zlatne lopte za 2019. godinu, a kao opravdanje je imao to što je u isto vreme morao da preuzme nagradu za najboljeg fudbalera Serije A u Milanu.

Ipak, odmah se napravila teorija zavere da Portugalac nije želeo da gleda kako nagrada ide u ruke njegovog najvećeg "rivala" Lionela Mesija, ali se sam Ronaldo oglasio nakon proglašenja putem Instagrama, sestrinog.

Na prvi pogled je delovalo da je poruku napisala njegova sestra, ali "teoretičari zavere" su uspeli da protumače i dođu do saznanja da je to napisao lično Ronaldo kao odgovor Van Dajku.

- Dobro je poznato da Ronaldo neće osvojiti nagradu, iako je (sam) osvojio veliki broj zajedničkih titula. To je opet druga priča i u budućnosti ćemo videti gde će ići istina o fudbalu. A sada, dragi Virdžile, tamo gde ti ideš - Ronaldo je već bio hiljadu puta. Dragi Virdžile, Ronaldo je bio tri puta šampion u zemlji u kojoj ti igraš već godinama. Ronaldo je bio najbolji igrač i strelac u zemlji, baš tamo gde ti igraš Virdžile. Štaviše, bio je (sam) mnogo mlađi od tebe. Onda je, dragi Virdžile, otišao na drugo mesto i postao najbolji fudbaler u istoriji fudbala. Jel ti znači nešto Real Madrid? Verovatno pošto te je ovaj klub, i sam Ronaldo, već pobedio u finalu Lige šampiona. Ima i pet titula Lige šampiona... - glasi samo deo dugačke poruke koja je napisana na njenom Instagramu

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.