ZLATAN OBJAVIO GDE NASTAVLJA KARIJERU: Ovo je njegova konačna odluka, za sada...
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

saga nije završena

ZLATAN OBJAVIO GDE NASTAVLJA KARIJERU: Ovo je njegova konačna odluka, za sada...

Timovi poput Milana, Napolija, Bolonje i Rome stoje u najužem krugu kandidata za njegov potpis, a Ibrahimović je izjavio da pri biranju tima gde će nastaviti karijeru uzima mnoge faktore u obzir

Objavljeno:

Nedeljama, pa i mesecima se spekuliše gde će karijeru nastaviti Zlatan Ibrahimović posle odluke da napusti tim Galaksija iz Los Anđelesa.

Svakog dana se "pojavi" neki novi klub, ali ovoga puta se oglasio i sam Zlatan.

On je izjavio da će sigurno pojačati klub iz Italije, međutim nije precizirao koji.

- Pridružiću se klubu koji mora da se vrati pobeđivanju, koji mora da obnovi istoriju i koji je u potrazi za borbom protiv svega i svakoga - rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović foto: AP

Timovi poput Milana, Napolija, Bolonje i Rome stoje u najužem krugu kandidata za njegov potpis, a Ibrahimović je izjavio da pri biranju tima gde će nastaviti karijeru uzima mnoge faktore u obzir.

- Ne radi se tu samo o biranju tima jer su tu i drugi faktori koji moraju da se dovedu u red, uključujući i dobrobit moje porodice.

Bilo kako bilo, Serija A će od januara verovatno ponovo gledati Ibrahimovića, ali poznavajući njega i njegove lude ideje, čini se da ni on nije potpuno siguran šta želi i da li zaista zna gde će nastaviti svoju trofejnu karijeru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.