Božović: Mogli smo da izgubimo i većom razlikom!

pobedili su zasluženo

Božović: Mogli smo da izgubimo i većom razlikom!

- Stvorili smo dosta šansi, ali primili smo jeftin gol posle prekida. Čuka se branila dobro, a mi nismo igrali malo brže, već sporo - kaže trener crveno-belih
Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde ipak neće proslaviti 27. titulu u sredu! Iako su crveno-beli bili na tri boda su od osvajanja nove titule šampiona Srbije, te planove na našem najvećem stadionu osujetio je Čukarički - 2:1. Čukarički odložio Zvezdinu proslavu titule, prvi poraz crveno-belih u Superligi (FOTO) (VIDEO) Utakmica je odigrana se pred praznim tribinama, pošto su crveno-beli kažnjeni zbog incidenata na 151. večitom derbiju. Bez podrške Delija, "brđani" su naneli prvi poraz lideru na tabeli i tako barem za sada odložili proslavu 27 titule. Trener crveno-belih Miodrag Božović priznao je da su njegovi učenici mogli i da izgube. - Stvorili smo dosta šansi, ali primili smo jeftin gol posle prekida. Čuka se branila dobro, a mi nismo igrali malo brže, već sporo. Pogodili smo prečku i stativu, a mogli smo da izgubimo i većom razlikom. Čuka je imala par izvanrednih kontri i pobedili su zasluženo - izjavio je Božović.

Odmah nakon utakmice, Božović je prišao Filipu Stojkoviću, desnom beku "brđana" i čestitao mu pobedu. Da li je to možda nagoveštaj povratka bivšeg mladog reprezentativca na "Marakanu"? - Ne treba pričati o tome. Čestitam igračima Čukaričkog i njihovom treneru na pobedi - dodao je trener Zvezde. Strateg Čukaričkog Milan Lešnjak nije krio zadovoljstvo posle sjajnog trijumfa. - Ne znam da li je ovo najbolja partija Čukaričkog od kada sam ja trener. Naša prednost je bila što danas nije bilo Zvezdine publike. Bilo je trenutaka i kada su oni dominirali, ali i mi smo imali dobre trenutke. Momci su pokazali karakter. Iluzorno je pričati o tituli. Crveno-beli su bili najbolji ove godine i zaslužili su lovor. Ne opterećujemo se, ide nam dobro i drago mi je da smo nastavili niz. Pavlović mnogo radi za ekipu. Zalaže se, Bog ga pogleda i realizuje šanse. Dobar je momak i zaslužuje da igra za neki veliki klub - rekao je Lešnjak. Posle ovog susreta Čukarički ima šest bodova manje od Crvene zvezde. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.