DRŽAVA NE TREBA DA DA NI JEDAN JEDINI EVRO ZVEZDI I PARTIZANU! Savo Milošević dobio aplauze zbog ove izjave!
Savo Milošević o novci koji Večiti dobijaju od države, Foto: Starsport©

Bolje 1.200 zdravih, nego 2.400 loših klubova

DRŽAVA NE TREBA DA DA NI JEDAN JEDINI EVRO ZVEZDI I PARTIZANU! Savo Milošević dobio aplauze zbog ove izjave!

Sigurno će biti reakcija na ove reči trenera Partizana

Objavljeno: 12:54h

Trener Partizana Savo Milošević poruči je između ostalog da država ne bi trebalo da daje novac i puni budžete kako Crvene zvezde, tako ni Partizana.

On je bio gost na tribini "Pravni položaj profesionalnih fudbalera" na Pravnom fakultetu u Beogradu i tom prilikom govorio je i o zloupotrebi fudbala u političke svrhe.

- Ako mi kažete da je pomoć fudbalu što neki predsednik opštine ili lokalni funkcioner da klubu 100.000, a taj tim „slučajno“ vodi njegov brat ili prijatelj... I to je pomoć fudbalu od države? Ma, to je zloupotreba fudbala u političke svrhe - poručio je Milošević što je izazvalo aplauz prisutnih.

Partizan u Superligi ima seriju od četiri pobede u kojima je dao 15 golova. Želi da tako nastavi i danas (17.00) protiv Napretka, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

Nastavio je potom Milošević u dahu s rečima da trenutno država Srbija ima više koristi od fudbala.

- U ovom momentu država Srbija ima više koristi od fudbala nego što ima štete. Zapamtite to! Nijedan klub, nijedan igrač, nijedan čovek koji je zaposlen u klubu nije oslobođen poreza. Nemamo nikakve prinadležnosti, sve poreze, dažbine i takse fudbal plaća. Lažu vas kad kažu drugačije - poručio je Milošević i onda dodao nešto što je malo ko očekivao:

- Slažem se da država ne treba da daje nijedan evro ni Partizanu ni Zvezdi! Evo, ja sam trener Partizana i kažem - ne treba mi nijedan evro od države. Nijedan! Niti smo ga dobili od marta kad sam ušao u klub, niti treba da ga dobijemo - odlučan je bio Milošević i potom pojasnio svoj stav.

- Država treba da pomaže u edukaciji i infrastrukturi. Ko ne može sebi da obezbedi za egzistenciju, ne treba da postoji. Ako nismo u stanju da imamo 2.400 klubova, koliko ih je trenutno registrovano u Srbiji, imaćemo 1.200, ali zdravih 1.200 klubova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.