PRIČA SE DA GA ZVEZDA ŽELI: Sad su se oglasili iz njegovog kluba o eventualnom transferu! A rekao je i on šta ima!
Mirko Topić je želja Crvene zvezde, Foto: Starsport©

Uvertira u zimski transfer

PRIČA SE DA GA ZVEZDA ŽELI: Sad su se oglasili iz njegovog kluba o eventualnom transferu! A rekao je i on šta ima!

Omladinski reprezentativac Srbije je na meti i nekih evropskih klubova

Objavljeno:

Mladi Mirko Topić je skrenuo ove sezone pažnju na sebe svojim igrama u Vojvodini, a pored Crvene zvezde, o čijem se interesovanju priča poslednjih dana, i pojedini evropski klubovi su bacili oko na njega.

Međutim, u Novom Sadu ne razmišljaju uopšte o prodaji omladinskog reprezentativca Srbije, što je jasno poručio predsednik kluba Vojislav Gajić.

- Jedina istina je to da je Mirko Topić biser iz naše omladinske škole, te da igrama i ponašanjem već sada s pravom može da nosi epitet igrača pred kojim je blistava budućnost. On je projekat kluba za proleće i od njega očekujemo da bude deo okosnice tima u nastojanju da nastavimo sa dobrim rezultatima, jer Vojvodina ima velike ambicije po pitanju borbe za titulu, kao i u borbi za trofej u Kupu Srbije - jasan je Gajić.

Mirko Topić za sada ostaje u Vojvodini
Mirko Topić za sada ostaje u Vojvodinifoto: Starsport©

Ipak, postoji ona jedna "ponuda koja se ne odbija" u slučaju koje su na "Karađorđu" spremni da počnu pregovore i puste 18-godišnjeg igrača.

- Tačno je da su mnogi evropski klubovi već pokazali interesovanje, ali on ima želju da nastavi sa igrama u klubu kojem je veoma privržen i u tome ima veliku podršku oca, kao i čitave porodice. Da bi eventualno promenio sredinu već u januaru, to mora da bude izuzetno visoka ponuda, takva da se ne može odbiti. Ponude koje smo do sada dobili za njega nismo ni razmatrali, iako su bile veoma ozbiljne, jer Mirko Topić ima važeći ugovor sa klubom do juna 2021. godine, a u dogovoru sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, spremni smo da mu ponudimo i novi četvorogodišnji ugovor. Takođe, stav kluba je da i drugi mladi igrači iz naše omladinske škole, koji su sada u prvom timu, kao što su Zukić, Nešković, Veselinović, Devetak ili Toroman, imaju isti status i podršku kao Topić, jer ti fudbaleri pokazuju veliku lojalnost i kvalitet i na proleće od njih očekujemo da budu nosioci igre Vojvodine - poručuje Gajić.

Ni sam Topić ne želi da menja sredinu
Ni sam Topić ne želi da menja sredinufoto: Starsport©

Ni sam Topić se ne opterećuje odlaskom u neku jaču sredinu.

- Iskreno, ne pridajem previše značaja tome što se piše u medijima i uopšte se ne opterećujem time. Maksimalno sam skoncentrisan samo na Vojvodinu i glavom sam isključivo tu, te razmišljam jedino o preostale dve utakmice koje imamo do kraja jeseni. Prelazni rok još nije ni počeo i zato o tome nema potrebe ni diskutovati - poručio je mladi vezista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.