PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA: Majstor za odbrane penala u januaru stiže u Humsku?
Vladimir Stojković, Foto: Starsport©

ŠTA KAŽETE NA OVO?

PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA: Majstor za odbrane penala u januaru stiže u Humsku?

Stojković nije više u cvetu mladosti, pa je potrebno rešenje na duže staze, a reklo bi se da u Partizanu ne veruju čuvarima mreže Stevanoviću i Kljajiću

Objavljeno:

Da li zbog loše forme Vladimira Stojkovića, da li zbog popune igračkog kadra pred zimske pripreme, ali MOZZART Sport piše da je Partizan krenuo u potragu za novim golmanom.

Pored Stojkovića, Stevanovića i Kljajića, Partizan bi mogao da doda još jednog čuvara mreže, a u pitanju je golman Voždovca Marko Ilić.

Stojković nije više u cvetu mladosti, pa je potrebno rešenje na duže staze, a reklo bi se da u Partizanu ne veruju čuvarima mreže Stevanoviću i Kljajiću za mesto u startnoj postavi, iako su i jedan i drugi u prošlosti dobijali šansu. Doduše, Stevanović nije imao nijedan kiks u crno-beloj karijeri, imao je čak i neke sasvim solidne mečeve, što se za Kljajića ipak ne može reći (setimo se Olimpijakosa u gostima).

Golman Zmajeva ima 21 godinu, mladi je reprezentativac Srbije i branio je kod oba selektora što govori da se radi o trenutno najboljem mladom čuvaru mreže u našoj zemlji.

Stojkovićevo mesto je i pored kiksa u Holandiji i dalje zagarantovano, bar tako je rekao Savo Milošević, ali ne bi nas začudilo da Ilić već u januaru bude doveden u Humsku i oproban na prvom delu priprema u Beleku, a onda i u Kataru na prijateljskom turniru koji očekuje crno-bele.

Ovaj momak je poznat i kao neko ko sjajno brani jedanaesterce, odbranio je šest penala od 13 u svojoj superligaškoj karijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.