Zna se dan kad Tole više neće biti predsednik FSS! Savez tražio smanjenje kazne Zvezdi!

Zakazana izborna skupština

Zna se dan kad Tole više neće biti predsednik FSS! Savez tražio smanjenje kazne Zvezdi!

Novi predsednik i rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije biće odabrani 20. maja 2016. godine
Objavljeno:

Nekoliko važnih odluka je doneto na sednici Odbora za hitna pitanja FSS, a pored toga što je Radovan Ćurčić otišao sa mesta selektora Srbije, određen je i datum kada će biti održana Izborna skupština za novog predsednika i rukovodstvo FSS-a. Konačno! Radovan Ćurčić dobio šut... kartu! (FOTO) Novi prvi čovek srpskog fudbala i njegovi saradnici biće izabrani na sednici koja će se održati 20. maja 2016. godine u prostorija Sportskog centra FS Srbije sa početkom u 12 sati.

Svi potencijalni kandidati su pozvani da poštuju statutarnu proceduru i da u predviđenim rokovima dostave kandidaturu i program rada. Po kuloarima je već počelo da se šuška da bi Tomislava Karadžića mogao da nasledi dosadašnji potpredsednik zadužen za regularnost takmičenja Slaviša Kokeza, dok bi Karadžić mogao da ostane na mestu savetnika sa širokim ovlašćenjima. Međutim, postoji i druga varijanta po kojoj bi Karadžić ostao još godinu dana predsednik, ali je ona manje verovatna.
Takođe, je Odbor za hitna pitanja FSS-a zatražio od disciplinskog inspektora da razmotri pokretanje postupka za ublažavanje kazne izrečene Crvenoj zvezdizbog nereda tokom 151. večitog derbija koja glasi tri meča bez prisustva publike. I na kraju je Veljko Paunović predložen za dobijanje Majske nagrade u kategoriji najboljeg sportskog stručnjaka. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.