UBOJITA DEVETKA HRVATSKE: Srbija u našoj grupi na EURO? Može bilo ko, samo ne Orlovi!
Hrvatska bi mogla igrati protiv Srbije, ako se naši plasiraju na EURO, Foto: AP

I hteo bi, ali i ne bi

UBOJITA DEVETKA HRVATSKE: Srbija u našoj grupi na EURO? Može bilo ko, samo ne Orlovi!

Kako kaže, smatra da je naš tim najopasnija ekipa koja može doći iz baraža preko Lige nacija

Objavljeno:

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić izjavio je da bi bilo veoma zanimljivo da Srbija preko C Lige nacija ode na Evropsko prvenstvo i bude rival njegovoj selekciji.

Napadač Hofenhajma smatra da je Srbija "najopasniji rival u baražu i da su sigurno Škotska, Norveška i Izrael bolje opcije za Hrvatsku".

- Da li bih voleo Srbiju u grupi? Ha, i da i ne. Bilo bi to jako zanimljivo. Srbi imaju veliki broj vrhunskih igrača i mogu da sastave snažnu ekpu koja je u stanju da igra sjajno, ali i neočekivano podbaci. Nikada nisam igrao protiv Srbije i čini mi se interesantnim izazovom - rekao je Kramarić za "Večernji list".

Andrej Kramarić baš i ne bi voleo da igra protiv Srbije
Andrej Kramarić baš i ne bi voleo da igra protiv Srbijefoto: AP

U istoj D grupi, koja se igra u Londonu i Glazgovu, su Engleska i Češka, a Kramarić ih opisuje kao veoma kvalitetne protivnike.

- Engleska je za mene na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrala najlepši fudbal, čak lepši od prvaka Francuza. U polufinalu su nas "razbili" u prvom poluvremenu, a onda se probudila naša energija, zanos s kojim smo odigrali neverovatnu završnicu utakmice. To je sigurno ono što ih i danas boli i peče i što nam nisu zaboravili, bez obzira koliko im je bila bitna pobeda nad nama u Ligi nacija - rekao je Kramarić, pre nego što je prokomentarisao nezgodnu selekciju Češke.

Andrej Kramarić smatra da je Srbija najteži protivnik koji može doći iz baraža
Andrej Kramarić smatra da je Srbija najteži protivnik koji može doći iz baražafoto: AP

- Česi možda ne izgledaju kao jako atraktivan suparnik, sigurno smo kvalitetniji od njih, ali je Evropsko prvenstvo veliki turnir i svi su "nabrijani". Ne možeš ni za koga reći sa sigurnošću da ga možeš pobediti - zaključio je on.

Evropsko prvenstvo igra se od 12. juna do 12. jula naredne godine, dok Srbija igra baraž u martu - prvo u Norveškoj polufinale, a potom ako prođe na svom terenu sa boljim iz duela Škotska - Izrael.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.