ZVEZDA PRONAŠLA VEZISTU VUNDERKINDA: Od njega će početi rekonstrukcija tima iz Ljutice Bogdana!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

DELIJE, PAŽNJA, PAŽNJA!

ZVEZDA PRONAŠLA VEZISTU VUNDERKINDA: Od njega će početi rekonstrukcija tima iz Ljutice Bogdana!

Kanjas nije zadovoljio, Jovičić je povređen, Jovančić potpuno van forme...

Objavljeno: 10:40h

Crvenoj zvezdi, uprkos prednosti od osam bodova u odnosu na Partizan u Superligi. ove sezone na terenu ne cvetaju ruže, pa je crveno-bela javnost sa pravom nezadovoljna kakvu igru prikazuju njeni ljubimci.

Najgora situacija je u sredini terena, koja ni na jednoj utakmici ne deluje preterano dominantno.

Hose Kanjas, koji je došao kao veliko pojačanje, igra katastrofalno, Dušan Jovančić je doslovno drugi čovek u odnosu na prošlu sezonu, Branko Jovičić, motor tima, je povređen, Njegoš Petrović premlad, dok je jedina koliko-toliko svetla tačka Miloš Vulić.

Prelazni rok je pred vratima, u Ljutice Bogdana razmišljaju o potencijalnim rešenjima, a kako saznaje MOZZART Sport visoko na listi želja nalazi se mladi prvotimac i vunderkind iz Vojvodine Mirko Topić, koji ima samo 18 godina.

Reč je o momku koji je ove sezone dobio šansu kod Nenada Lalatovića i iskoristio je na pravi način. Odigrao je devet superligaških mečeva za tim sa Karađorđa i ostavio sasvim solidan utisak.

Momak rođen u Novom Sadu poreklom iz Hercegovine, uklapa se u viziju sportskog sektora Crvene zvezde kome je potreban prototip zadnjeg veznog. Visok, dugačkog koraka i tehnički veoma potkovan, te kompatibilan sa budućim osloncem ekipe Njegošem Petrovićem.

Ukoliko njega dovedu, crveno-beli morali bi verovatno da ga sačekaju koji mesec da se uklopi, ali sudeći po onome što je pružao na Karađorđu, vrlo brzo bi na njega moglo da se ozbiljno računa.

E, sad, da li je ovo baš pravo rešenje, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, bolje je ulagati u našu decu, nego davati sumanute cifre više nego "tankim" igračima iz inostranstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.