MODRIĆ PRVI PUT PRIČAO O JOVIĆU: Pažljivo pročitajte šta je Hrvat rekao o Srbinu!
Luka Modrić, Foto: AP

balkanski tandem

MODRIĆ PRVI PUT PRIČAO O JOVIĆU: Pažljivo pročitajte šta je Hrvat rekao o Srbinu!

Stariji kolega je bio u stoj situaciji

Objavljeno:

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić je prvi put govorio za srpske medije i to za "TV Prva".

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta retko daje intervjue, ali je ovom prilikom pristao na razgovor jer je tema bio njegov mlađi saigrač i imenjak.

- Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu - naveo je Modrić.

Dodao je i da je Real Madrid najveći klub na svetu i da igrači treba da uživaju u privilegiji da nastupaju na stadionu Santjago Bernabeu.

- Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi - dodao je Modrić.

U razgovoru se prisetio i svojih prvih dana u Madridu.

- Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao Menadžer i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu - dodao je Modrić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/B92/TVPrva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.