ZOVU ME DA PREUZMEM TIM: Javio se Radomir Antić iz Španije i otkrio šta će raditi u narednom periodu!
Radomir Antić, Foto: Filip Plavčić

NJEGA SMO ČEKALI

ZOVU ME DA PREUZMEM TIM: Javio se Radomir Antić iz Španije i otkrio šta će raditi u narednom periodu!

On je poslednji koji je na Svetskom prvenstvu zapravo imao šansu da sa Srbijom uradi nešto

Objavljeno:

Legendarni srpski trener Radomir Antić u razgovoru za Mundo deportivo pričao je o mnogim aktuelnostima iz njegovog trenutnog života.

Prvo se osvrnuo na to kako mu je lepo u penziji.

- Trenutno uživam u trenutnoj situaciji. Ja sam deka, imam četvoro unučadi i to je privilegija života. Pomažem im da porastu i jako mi je lepo - otkrio je Antić koji nema nameru da se vrati fudbalu i pored brojnih poziva:

Radomir Antić
Radomir Antić foto: Dado Đilas

- Ne nedostaje mi trenerski posao. Do sada sam sam odlučivao o sebi i ne kajem se. Tačno je da me ponekad pozovu da preuzmem neki tim, ali, želim da živim svoj život. Živeo sam na različitim mestima u različitim kulturama i na različitim kontinentima, i znam šta to znači. Ne mogu da se žalim, fudbal mi je dao mnogo i sada je vreme da se skrasim - otkrio je Antić, što znači da nikada više neće biti selektor Srbije.

Setio se i vremena provedenog vremena na klupi Atletika:

- Ponosan sam na taj period. Doneo sam odluku da preuzmem tim, iako sam imao predugovor i dobijen novac od drugog kluba. Ali, želeo sam da pokažem sebi da mogu da treniram Atletiko, klub koji je u tom momentu bio najteži za vođenje. Predsednik Hesus Hil je promenio 10 trenera za tri godine, bilo je mnogo problema. Sećam se da je jednom ušao u našu svlačionicu i video moju tablu sa svim detaljima pripreme meča. Pitao me je: "Šta je to? Nisam ovo video u životu". Rekao sam mu naravno, jer nikada nije bio u svlačionici Radomira Antića - podsetio je Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.