MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA: Oni su najbolji deo svega onoga što se dešava u Zvezdi!
Vladan Milojević, Foto: AP

zadovoljan

MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA: Oni su najbolji deo svega onoga što se dešava u Zvezdi!


- Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli

Objavljeno:

Utiske nakon upravo završene utakmice u kojoj je Crvena zvezda savladala Voždovac (2:0), izneo je šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević. - Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli. Nije bilo lako, jer nam je u goste došla ozbiljna ekipa za koju smo morali maksimalno da se pripremimo. Srećan sam zbog reakcije igrača koju sam danas video. Kada dobijete lekciju, kao što smo je mi dobili pre nekoliko dana, onda iz svega toga morate da izađete jači. Fudbal je takav da nema minulog rada i toga smo svesni. Najveći utisak na mene je ostavila fenomenalna publika. Navijači su u velikom broju došli da nas podrže i moram da kažem da su oni najbolji deo svega onoga što se dešava u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme.

Samo reči hvale imao je Milojević za kolegu Kokovića, ali i za stil igre koji neguje Voždovac.

- Oni igraju sjajan fudbal i imaju svoju filozofiju koja je atipična za Srbiju. Prekinuli smo im niz utakmica sa postignutim pogotkom. Znali smo, još na poluvremenu, da će morati da dođe trenutak u kom ćemo da postignemo gol, ali mi je žao što ranije nismo rešili meč. Ipak, Voždovac je pokazao veliki potencijal, pre svega golman Ilić koji se istakao sjajnim odbranama. Mi smo u teškom ritmu, već u sredu nas očekuje utakmica sa Mladosti i okrećemo se tom izazovu - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.