BIO JE VIĐEN U CRNO-BELOM: Italijani kvare posao Partizanu!
Fudbaleri Partizana posle remija u Hagu, Foto: Starsport©

propade posao

BIO JE VIĐEN U CRNO-BELOM: Italijani kvare posao Partizanu!

Kakvo bi to pojačanje bilo za crno-bele...

Objavljeno: 15:57h

Priča o Slobodanu Rajkoviću i Partizanu traje već neko vreme, a u jednom trenutku je delovalo da se samo čeka trenutak kada će bivši reprezentativac Srbije staviti potpis na ugovor sa klubom iz Humske.

Rajković čak i trenira sa prvim timom crno-belih, ali nikada nije krio da mu je najveća želja da se vrati u Italiju. Interesovanje za srpskog štopera se povećalo, pa je direktor Periđe došao u Beograd, gde će pokušati da ubedi Rajkovića da pređe u redove kluba koji se takmiči u Seriji B.

Rajković u opermi Partizana
Rajković u opermi Partizanafoto: FK Partizan

I letos je bilo priča da bi 30-godišnji štoper mogao u Peruđu. Prema pisanjima tamošnjih medija Rajković nije bio zadovoljan količnom novca koju mu je ponudila Italijana.

- Istina je da me zvala Peruđa, ali se nismo dogovorili - potvrdio je Rajković pre nekoliko dana u razgovoru za italijanske medije.

Videćmo šta će biti epilog ovoga, ali svakako da bi Slobodan Rajković bio ogromno pojačanje za crno-bele, pogotovo ako se uzme u obzir da će Strahinja Pavlović najverovatnije napustiti klub u zimskom prelaznom roku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.