REAKCIJA FUDBALSKOG SAVEZA: Poznata je sudbina Ljubiše Tumbakovića na klupi Srbije!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

sve je jasno

REAKCIJA FUDBALSKOG SAVEZA: Poznata je sudbina Ljubiše Tumbakovića na klupi Srbije!

Nema više dileme

Objavljeno:

Srbija nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo putem kvalifkacija, ali je ostala nada da Orlovi preko baraža mogu da odu na smotru najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Mnogo priče u poslednej vreme je bilo o eventualnoj smeni Ljubiše Tumbakovića, ali kako kaže sprotski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević od toga neće biti ništa i Tumba će ostati selektor.

- Nismo pričali o promeni selektora. Ne vidim svrhu takvih tekstova koji se povremeno pojavljuju u medijima i koji nisu tačni. Ne donose dobro ni selektoru, ni savezu, ni igračima - kazao je Matijašević za RTS.

Matijašević (skroz desno) sa Tumbakovićem, Mitrovićem i Milivojevićem
Matijašević (skroz desno) sa Tumbakovićem, Mitrovićem i Milivojevićem foto: Printscreen/Instagram/fudbalskisavezsrbije

Danas od 18 časova u Bukureštu biće održan žreb za grupe na Evropskom prvenstvu, a Srbiju kao potencijalnog učesnika predvodi Matijašević sa delegacijom u glavnom gradu Ruminije. Ipak, dugogodišnji sprotski direktor Čukaričkog ne razmišlja mnogo o Prvenstvu Evrope, već ceo fokus stavlja na meč sa Norveškom u martu.

- Dobro je biti ovde, ali moramo da budemo realni. Žreb posmatramo kroz prizmu onoga što nas očekuje u martu. Za nas je utakmica protiv Norveške daleko bitnija od toga protiv kojih ćemo selekcija eventualno igrati ako se plasiramo na EP - zaključio je Vladimir Matijašević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.