KADA SE PAVKOV POJAVIO, NASTAO JE DELIRIJUM: Ceo grad je zapevao pesmu u njegovo ime!
Milan Pavkov, Foto: FK Crvena zvezda

KAKAV TRENUTAK

KADA SE PAVKOV POJAVIO, NASTAO JE DELIRIJUM: Ceo grad je zapevao pesmu u njegovo ime!

Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu predstavnicima kluba

Objavljeno:

Delegacija Crvene zvezde posetila je Leskovac gde je udruženje naših navijača organizovalo četvrto po redu "Crveno-belo veče" u ovom gradu.

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na četvrtoj po redu svečanosti pod nazivom „Crveno-belo veče” održanoj u Leskovcu. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu predstavnicima kluba.

Delegaciju su činili prvotimci Milan Pavkov, Nikola Vasiljević i Ribeiro Žander, legende kluba Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon, kao i sekretar veterana Saša Marković.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kome je preko 150 zvezdaša pevalo, sada već čuvenu navijačku pesmu „Hej Pavkov, skoči daj gol glavom“. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa našim igračima i legendama.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali Zvezdinu noć iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna.

Takođe, Stojanović je poručio igračima da će grupa iz Leskovca bodriti Crvenu zvezdu u Atini u utakmici protiv Olimpijakosa koja ekipi može doneti "evropsko proleće".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Crvenazvezdafk.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.