ALEKSANDAR VUČIĆ POSTAO PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE: Zahvaljujem se dosadašnjoj upravi, pravimo šampiona za Evropu!
Marakana, Foto: Vladimir Šporčić

ŠTA KAŽETE NA OVO?

ALEKSANDAR VUČIĆ POSTAO PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE: Zahvaljujem se dosadašnjoj upravi, pravimo šampiona za Evropu!

Vest koja će mnoge na prvi pogled iznenaditi

Objavljeno: 13:18h

Skupština KMF (Klub malog fudbala) Crvena zvezda, prenosi Mondo, za novog predsednika ove organizacije jednoglasnom odlukom je izabrala Aleksandra Vučića, predsednika Udruženja građana CarGo, koji je istakao da je cilj da zajedno sa celim timom stručnjaka različitih profila napravi šampiona za Evropu.

- Zahvaljujem se dosadašnjoj upravi kluba na svemu što su učinili, ali i na tome što su nas pozvali da im pomognemo. Prepoznali su da smo napravili CarGo kao veliku porodicu koja olakšava život svim građanima i pozvali nas da zajedno radimo na daljem razvoju kluba. Zato mogu sa sigurnošću da kažem da od zvezdinih futsalera pravimo šampiona za Evropu - istakao je Vučić u prostorijama crveno-belih.

Vučić je dodao da futsal ima ekspanziju širom sveta i da Srbija zaslužuje sport po evropskim standardima. - Želim da idemo korakom u svet. Želimo da se utakmice igraju po najvišim standardima i da se svi ponosimo ostvarenim rezultatima i uspesima - rekao je on i dodao da se "futsal možda zove mali fudbal, ali ga čine veliki ljudi“.

Aleksandar Vučić, osnivač CarGo
Aleksandar Vučić, osnivač CarGo foto: Printscreen

Novoizabrani predsednik kluba rekao je da dugo prati futsal kao i da se na jednoj od futsal utakmica oduševio energijom navijača, atmosferom na utakmici i obostranim navijanjem.

- To je sport u kem navijači jednog tima aplaudiraju na gol drugog tima, u kojem deke dovode svoje unuke na utakmice. Ovaj sport vraća osećaj na prave vrednosti sporta - na fer-plej, a mi želimo da promovišemo zdrav duh - rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoje planove i da će već od nedelje koja je pred nama izaći sa vrlo ambicioznom agendom kako bi tim bio spreman od Nove godine.

KMF Crvena zvezda osnovan je ovog juna i tom prilikom primljen je u veliku sportsku porodicu crveno-belih. U prvom delu sezone od svih devet prvenstvenih odigranih utakmica futsaleri Crvene zvezde su ostvarili sve pobede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.