Samo jedan klub u Srbiji, pored Partizana, interesuje Mihajlovića, a to nije Čuka!

Tak tim je iznenađenje

Samo jedan klub u Srbiji, pored Partizana, interesuje Mihajlovića, a to nije Čuka!

Iako se pisalo da ga "brđani" žele u svojim redovima, njegov transfer na banovo brdo je shvaćen kao potpuna besmislica, međutim, on bi pristao da igra za jedan drugi tim
Objavljeno:

Brujala je fudbalska Srbija pre jedno dve nedelja kada je kao grom iz vedra neba odjaknula informacija da Čukarički želi da kupi najboljeg igrača Partizana ovog proleća, Nemanju Mihajlovića. Jasno je bilo od samog početka da od te priče neće biti ništa i da su to bile male psihološke igrice "brđana" uoči međusobnog duela ta dva tima, iako je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev rekao da mogu da ga dobiju za 10 miliona evra.

Kada se sve stišalo, na tu temu se oglasio i mladi fudbaler koji je preko "Žurnal" poručio da je jedini klub koji ga zanima u Srbiji pored onog za koji trenutno nastupa, jeste Radnički sa Novog Beograda. - Rekao sam da me ta priča uopšte ne zanima, niti prelazak, niti bilo šta. Njihovo je pravo da traže, da li klub ili ja hoćemo – to je druga stvar. Rekao sam da bih jednog dana samo u inostranstvo, pogotovo ne bih iz Partizana u Čukarički. Jedino Radnički iz Novog Beograda, tamo mi je, svojevremeno, igrao pokojni otac. Ali, to je nerealno - rekao je Mihajlović.
Sjajni krilni fudbaler je pokazao svoju ljubav prema Partizanu kada je prešao prošlog leta iz Rada i pristao da šest meseci trenira sa Teleoptikom, bez takmičarskih mečeva, da bi se tek ove zime priključio prvom timu crno-belih. (Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.