ĐUROVSKI IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE: Nisam mogao da budem Zvezdina zvezda, jer sam Makedonac! A Zvezda je srpski klub!
Milko Đurovski, Foto: Marina Lopičić

uvek bez dlake na jeziku

ĐUROVSKI IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE: Nisam mogao da budem Zvezdina zvezda, jer sam Makedonac! A Zvezda je srpski klub!

- Kažem: ‘Došao sam da se pozdravim’, a Cvele mi na to: ‘Ajde da se dogovorimo. Daćemo ti duplo… ali lažnih para - ispričao je legendarni fudbaler

Objavljeno:

Milko Đurovski je u intervjuu za "Nedeljnik" rekao da nije mogao da postane Zvezdina zvezda jer je Makedonac.

Legendarni fudbaler se ponovo dotako teme zašto je prešao u redove Partizana. Razlog za to je zato što uprava kluba sa Marakane nije htela da mu dodeli stan.

- Možda su i hteli da me puste u Partizan. Zašto nije bilo pete Zvezdine zvezde posle Pižona? Možda nisu pored mene mogli da je dovedu. Zvezda je srpski klub. Ne može Makedonac da bude peta Zvezdina zvezda. Posle Pižona je bio luft, ja odlazim u Partizan, a u Zvezdu dolazi Piksi - istakao je Đurovski.

On je potom rekao i da je iz Beograda otišao u Prag. - U Partizanu su se plašili da ne ostanem u Zvezdi i u Pragu sam se našao da bih bio što dalje od Beograda. Da otvorim račun, daju mi lovu i posle dođem u Partizan. Ali to je bilo Šajberovo vreme. Prelazni rok se odložio, pa sam bio dodatno u Titovom lovištu kod Osijeka. Pa se opet odložilo i ja kažem: ‘Idem u Beograd.’ Otišao sam u Zvezdu da se pozdravim sa Džajom i Cveletom. Bila je tu sekretarica Dara Zec. Kažem: ‘Došao sam da se pozdravim’, a Cvele mi na to: ‘Ajde da se dogovorimo. Daćemo ti duplo… ali lažnih para.’ Kada sam izlazio, Dara je plakala. Ovi iz Partizana nisu mogli da me nađu, ali ja sam rekao, idem iz Zvezde. Bila je ona utakmica Zvezda–Hajduk na čijem sam kraju bacio dres na Sever.

Na pitanje da o bivšoj Jugoslaviji, Milko je rekao:

- Ne mogu da shvatim da su neki ljudi toliko promenili mišljenje. Mogao si da ideš redovno na more, da kupiš stan, imao si plaćeno zdravstveno osiguranje… Danas nemamo ništa. Danas ako nemaš para ne možeš ni da se lečiš. Pričaju: ‘U Jugi nije bilo toga i toga.’ Pa možda nije bilo nekih godina kafe ali si imao para da odeš u Italiju i da je kupiš. A danas imaš sve ali nemaš novac, pa ne možeš ni da kupiš - kazao je Đurovski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.