VUČIĆ: Zvezda nije imala šansu da napravi šansu! A Partizan je bio izvanredan! Velika šteta zbog njih!
Aleksandar Vučić je dao komentar na rezultate Zvezde i Partizana, Foto: Printscreen/Pink/Starsport©

Na račun igrača Zvezde

VUČIĆ: Zvezda nije imala šansu da napravi šansu! A Partizan je bio izvanredan! Velika šteta zbog njih!

Predsednik Srbije je malo prokomentarisao i sportska dešavanja

Objavljeno:

Srpski klubovi neće po lepom pamtiti svoje mečeve u Evropi ove nedelje. Crvena zvezda je doživela debakl i najteži poraz u istoriji protiv Bajerna, dok je Partizan sam sebe upropastio i posle vođstva 2:0 i primio 2 gola u završnici zbog čega je ostao bez proleća u Ligi Evrope.

Svoj komentar na te rezultate je imao i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u Jutarnjem programu na "Pinku", gde je najpre hteo da metaforom kroz meč Zvezda - Bajern odgovori na kritke da je tek usvojeni budžet predizborni a ne razvojni, te da političari nauče nešto da govore i to stalno ponavljaju iako mi "naše prihode tumačimo veoma konzervativno".

- To vam je kao kad mladi igrač Zvezde nauči da posle utakmice izjavi kako nismo iskoristili svoje šanse a nismo imali ni šansu da stvorimo šansu - rekao je Vučić.

A kada je već spomenuo fudbal, odmah je istakao da je Partizan igrao izvanredno protiv AZ-a.

- Nismo imali šansu ni da napravimo šansu, za razliku od Partizana koji je igrao odlično do 80. minuta. Velika šteta. Igrali su izvanredno. Nisam pratio sve, ali Partizan je igrao izvrsno do 80. minuta. Nažalost - rekao je Vučić da bi se potom vratio na priču o budžetu.

- Ja sam to iskoristio (izjavu fudbalera Zvezde) kao metaforu, suština je u tome da političari kažu 'E, ovo je predizborni budžet'. I onda se pitate 'Šta je to predizborni?'. Ne razumem... I onda shvatite da ti ljudi pojma nemaju, da ne znaju ni šta bi vam rekli - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.