NAJJAČA ANALIZA LIGE ŠAMPIONA NA RTS-U: Bivši as Atletika pominjao crnce i po**iće, gledaoci se kidali od smeha!
Rade Bogdanović je imao neke komentare koji su bili prilično smešni auditorijumu, Foto: Printscreen/Twitter/@colovic86

Kakav kralj

NAJJAČA ANALIZA LIGE ŠAMPIONA NA RTS-U: Bivši as Atletika pominjao crnce i po**iće, gledaoci se kidali od smeha!

Legendarni bivši fudbaler se malo više izražavao "kolokvijalno" nego što je to uobičajeno na Javnom servisu

Objavljeno: 09:12h

Zanimljivo je bilo gledaocima u sredu uveče koji su na RTS gledali meč Lige šampiona i slušali analizu koju je u studiju izneo nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović.

Bivši as Atletiko Madrida i Verdera je govorio o Borusiji Dortmund i Barseloni i tom prilikom više je koristio izraze i rečenice koji se izgovaraju u kolokvijalnom govoru kada privatno pričate sa nekim, nego što su baš prijemčivi za televiziju, posebno za Javni servis.

Odmah da se zna, Bogdanović nije nikobga uvredio, nego je jednostavno bilo vrlo zanimljivo i neobično slušati njegovu analizu pada forme Borusije.

- Ne, oni su ispali iz forme još u aprilu prošle godine pred završnicu Bundeslige kad je trener odlučio da igra u zadnjoj liniji sa četiri crnca, tad mu je sve krenulo niz vodu i nije se oporavio do danas - rekao je Bogdanović.

Potom su razgovarali i o Osmanu Dembeleu koga je Barselona skupo platila Dortmundu, ali on i dalje taj novac nije opravdao.

- FK Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu da mu objasni da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da po noći ne sme da gleda porniće i da organizuje sa svojim rođacima one video igre na profesionalnom nivou - prisetio se Bogdanović svih onih priča o Francuzu koje su javljali španski mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.