ZLATAN SVE ŠOKIRAO ODLUKOM: Ibrahimović postao gazda bivšem igraču Partizana!
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

zvanično

ZLATAN SVE ŠOKIRAO ODLUKOM: Ibrahimović postao gazda bivšem igraču Partizana!

- Želim da Hamarbi postane najbolja škola fudbala u džravi, da okupi najbolje talente i da ih razvija - predočio je Šveđanin

Objavljeno:

U posledenje vreme se konstantno priča o novom klubu Zlatana Ibrahimovića. Legendarni fudbaler je svojom objavom na društvenim mrežama podigao ceo fudbalski svet na noge. Naime, Zlatan je okačio fotoografiju Hamarbija i mnogi su pomislili da će ponovo zaigrati u Prvoj ligi Švedske.

Ipak, neće biti ništa od toga, pošto je Ibrahimović kupio 25 osto akcija švedskog kluba, u kome igra bivši napadač Partizana, Nikola Đurđić.

- Još dok sam igrao za LA Glakasi, bio sam u sjajnim odnosima sa čelnicima Hamarbija. Kad se ukazala šansa da postanemo partneri osetio sam da je nemoguće reći „ne“. Pogotovo ne ljudima koji su na poslovnom polju izuzetno uspešni - rekao je Zlatan Ibrahimović.

Nikola Đurđić
Nikola Đurđić foto: fkpartizan.rs

Ibrahimović želi da neguje fudubalske talente u Švedskoj.

- Hamarbi je fantastičan klub, ima strastvene navijače, uživa veliko poštovanje u Stokholmu i celoj Švedskoj. Oduvek sam cenio klub i njegovu pibliku, impresioniran sam kako se razvio poslednjih godina, a ja ću mu pomoći da nastavi da raste. Štagod je potrebno. Želim da Hamarbi postane najbolja škola fudbala u džravi, da okupi najbolje talente i da ih razvija - predočio je Zlatan Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.