ZBOG BORJANOVE IZJAVE OGLASILA SE I SNEŽA: Na Instagramu jasno pokazala na koga je mislio posle meča s Bajernom!
Jasno se zna da je Milan Borjan mislio na Vujadina Savića i Filipa Stojkovića, Foto: Starsport©

još više uzburkala strasti

ZBOG BORJANOVE IZJAVE OGLASILA SE I SNEŽA: Na Instagramu jasno pokazala na koga je mislio posle meča s Bajernom!

Golman crveno-belih je podsetio da je u prethodne dve godine bilo igrača koji su igrali srcem i znali šta znači nositi dres Zvezde

Objavljeno:

Milan Borjan je veoma teško podneo katastrofu Crvene zvezde protiv Bajerna usred Beograda, gde su Bavarci naneli najubedljiviji poraz crveno-belima u istoriji u evropskim takmičenjima, ali i pred njihovim navijačima.

Zbog toga je iskusni čuvar mreže posle meča malo potkačio i saigrače u svojoj izjave, gde je između ostalog poručio da pojedinci ne igraju za grb, kao i da su ranije bili u timu igrači koji su znali šta znači nositi dres Zvezde.

Tu njegovu izjavu je citirala i njegova supruga Snežana na Instagramu jasno ukazavši na koje je igrače mislio i pomenula dvojicu bivših kapitena crveno-belih Vujadina Savića i Filipa Stojkovića.

Objava Snežane Borjan na Instagramu
Objava Snežane Borjan na Instagramufoto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Njih dvojica su Zvezdina deca i bili su kamen temeljac u prethodne dve sezone svih velikih uspeha kluba, međutim, tokom leta su na neki način bili primorani da napuste Marakanu.

I Savić i Stojković su bili na transfer listi i isprva su bili "sklonjeni" iz tima, dok nisu pronašli inostrane angažmane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.