BORJAN NA IVICI SUZA ZBOG DEBAKLA PROTIV BAJERNA: Nismo mi za ovo! Neki igrači ne znaju šta znači igrati za Zvezdu!
Milan Borjan je bio najbolji igrač Zvezde protiv Bajerna, Foto: Starsport©

Teško mu je palo

BORJAN NA IVICI SUZA ZBOG DEBAKLA PROTIV BAJERNA: Nismo mi za ovo! Neki igrači ne znaju šta znači igrati za Zvezdu!

Bio je oštar prema nekim saigračima

Objavljeno:

Izuzetno teško je pala katastrofa Crvene zvezde protiv Bajerna u Beogradu Milanu Borjanu što se videlo i po njegovom izrazu lica posle utakmice.

Srpski šampion je doživeo najteži poraz u evropskim takmičenjima u svojoj istoriji i uopšteno na svom stadionu, pošto je meč završio sa 6 primljenih golova u svojoj mreži, bez postignutog.

On je bez dlake na jeziku odmah poručio da misli da Zvezda nije za Ligu šampiona.

- Mnogo je teško pričati iskreno. Moramo da se pogledamo u oči da vidimo da nismo za ovo takmičenje. Da budemo realni. Nedopustivo je da svaku utakmicu primite toliko golova. Mnogo slabo igramo. Ono što stručni štab od nas traži to ne radimo na terenu. Kroz naše greške primamo golove. Svaku utakmicu završimo sa 4-5 golova što je stvarno za mene mnogo teško. Ne mogu da pričam za ostale, ali za mene je teško. Žao mi je što sav ovaj narod što dođe da nas podrži ne zaslužuje ovakve rezultate - započeo je Borjan svoju takoreći ispovest i nastavio u dahu.

- Meni je mnogo teško. Na ovakvim utakmicama treba da uživaš, da pokažeš, da igraš za grb. Ne igraš za pare, odigraš za grb i za ove ljude koji dođu na stadion. Mnogo je teško, treba da analiziramo sve. Da se pogledamo jedni druge u oči i kažemo šta mislimo i u svlačionici i van nje. Da se što pre vratimo na staze uspeha, jer Zvezda ovo ne zaslužuje. Ja se prvi izvinjavam svim navijačima zbog ovako ubedljivih poraza. Ali nadam se da će biti mnogo bolje. Daćemo sve od sebe u Grčkoj da obezbedimo proleće u Ligi Evrope. Da vratimo osmehe i sreću i veru ljudima u nas.

Iskusni čuvar mreže se trudio koliko je mogao da spreči debakl, ali ni njegovih 11 odbrana nisu sprečile ovakav rezultat.

- Ja sam deo ovog tima, tako da je nebitno ko je šta kako... Svi smo mi zajedno izgubili i mnogo mi je krivo. Težak je poraz, ali šta da radim. Spremamo se od sutra za ovu našu ligu.

Milan Borjan je rekao da neki igrači ne znaju šta je grb Zvezde
Milan Borjan je rekao da neki igrači ne znaju šta je grb Zvezdefoto: Starsport©

Teško je bilo gledati kako su igrači Zvezde delovali inferiorno u duelima sa protivnicima, a Borjan je prilično zamerio na borbenosti pojedincima.

- Dosta igrača koji su u prve dve godine igrali ovde koji su igrali za Zvezdu srcem. Kad igraš za jedan klub srcem mnogo više doprinosiš i mnogo više daš i pokazuješ veću želju - počeo je Borjan a onda je krenuo o sadašnjim saigračima.

- Ne znaju šta je Crvena zvezda, da tako kažem. Ali opet sve je to fudbal. Da budemo realni, stvarno momci su vanzemaljci, oni svake nedelje igraju jake utakmice, pred velikim brojem navijača. Kod naših igrača neke uhvati strah da se igra pred ovolikom publikom, protiv ovakvog protivnika, ali sve je to život i jedna lekcija. Moramo da naučimo iz ovoga i da izađemo što jači i da probamo protiv Olimpijakosa da napravimo rezultat i igramo Ligu Evrope na proleće - zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.