NEKA SE NEBO PONOVO OTVORI: Posle ovog poziva, svaki Delija mora da se zaputi ka Marakani!
Legendarna generacija, Foto: Starsport©

ZVEZDA TE ZOVE!

NEKA SE NEBO PONOVO OTVORI: Posle ovog poziva, svaki Delija mora da se zaputi ka Marakani!

Četa Vladana Milojevića pred sobom ima možda jednu od najboljih ekipa u Evropi. Možda su bogatiji, verovatno imaju tim pred kojim bi se mnogi uplašili, možda mogu da osvoje Ligu šampiona, ali...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas dočekuju Bajern u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona.

Tim povodom, ljudi iz Ljutice Bogdana poslali su veoma interesantan poziv svojim navijačima.

Prenosimo vam ga u celosti:

- Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju veliku utakmicu protiv Bajerna! Dođi da ispišemo istoriju zajedno i da se nebo ponovo otvori!

Četa Vladana Milojevića pred sobom ima možda jednu od najboljih ekipa u Evropi. Možda su bogatiji, verovatno imaju tim pred kojim bi se mnogi uplašili, možda mogu da osvoje Ligu šampiona, ali..

Došli su u Beograd. U naš grad. Sa namerom da urade isto što i Totenhemu i Olimpijakosu, da pobede i uzmu tri boda. Međutim, postoji jedna bitna razlika, a to ste:

VI!

Zvezda u Ligi šampiona
Zvezda u Ligi šampiona foto: Starsport©

Najbolji navijači na svetu! Pred kojima su najbolji padali, gde su najbolji stvarani!

Priđi, čućeš bubnjeva zvuk, ovde zidovi još pričaju o huku severa koji ne prestaje, armije koja složno grmi, ovde zidovi večno će pričati o ljubavi između nje i nas – reči su koji možda i najbolje opisuju „pakao“ naše Marakane!

Neka svako grlo, svaka duša i zajedničko srce danas ostvare veliku pobedu! Zajedno možemo mnogo!

Sećamo se prošle godine kada su na krilima navijača naši momci savladali sadašnjeg prvaka Evrope Liverpul. Kada najskuplji golman Alison i štoperi poput Matipa i Van Dajka nisu mogli da zaustave Milana Pavkova. Setite se prvog gola. Tog centaršuta Marka Marina i nebeskog skoka Pavkova za prvi gol, ili bombe sa 20 metara koju je momak iz Vojvodine uputio ka Alisonu koji je u toj situaciji mogao samo da izvadi loptu iz mreže.

Vi ste bili ti koji su im dali krila. Oni, bez kojih svaki gol, svaka radost, sreća ili tuga nije prolazila. Uvek uz Zvezdu!

Šampioni igraju sve dok ne pobede!

Potrebni ste im danas! Nema predaje, na dohvat ruke nam je evropsko proleće, a imamo pravu priliku da pokažemo koliko smo veliki baš protiv evropskog giganta kakav je Bajern!

Neka grmi Marakana. Pokažimo Nemcima ko smo, odakle smo i čiji grb i boje volimo! Treba da znaju gde su došli. Moraju da osete šta znači ta ljubav prema crveno-beloj boji!

I JESTE, NEBO SE OTVORILO! I JESTE, STADION JE EKSPLODIR’O! TO SE DESILO, BRE! I NEK’ SE PONOVO DOGODI! - saopštila je Zvezda svojim navijačima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.