DETALJ ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Augentaler otkrio dugo čuvanu tajnu iz večeri kada se 'nebo otvorilo'!
Klaus Augentaler uvodi Zvezdu u finale Kupa šampiona, Foto: Printscreen

NEVERICA!

DETALJ ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Augentaler otkrio dugo čuvanu tajnu iz večeri kada se 'nebo otvorilo'!

Verovali ili ne, on sa utakmice na Marakani više pamti taj detalj, nego onaj autogol

Objavljeno: 13:11h

Klaus Augentaler je čovek koji po najgorem pamti gostovanje minhenskog Bajerna Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa šampiona 1991. godine, pošto je njegov autogol bio zaslužan za to što se "nebo otvorilo".

- Nažalost, primili smo posle mog defanzivnog starta u poslednjem minutu utakmice i ostali bez finala. Auman se malo zbunio pošto je bio pod pritiskom jednog ili dvojice jugoslovenskih fudbalera i skrenuo je loptu u sopstvenu mrežu. To je fudbal - podsetio se Augentaler tog momenta koji je zauvek odredio istoriju srpskog fudbala.

A, onda, otkrio je neverovatnu anegdotu vezanu za Miodraga Belodedića.

- U jednom duelu Belodedić mi je slučajno otkinuo ogrlicu s vrata. Mislio sam da je pala na travnjak i već sam se pomirio sa tim da ću je ostaviti u Beogradu. Ali sledeći put kad smo imali duel, Belodedić me je iznenadio i vratio mi je. Nije bio samo sjajan libero, nego i sjajan momak - istakao je.

Moćni Bajern večeras (21.00) na Marakani! Dva prethodna meča Bavarci su dobili po 4:0, i veliki su favoriti u Beogradu s kvotom 1,25. Ako verujete u moć Marakane, dupla šansa 1X je čak 3,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Bajern.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.