ZVEZDA BEZ NAPADAČA NA BAJERN: Milojević očekuje punu Marakanu, pa šta bude!
Vladan Milojević na konferenciji za novinare, Foto: Youtube / Printscreen

konferencija

ZVEZDA BEZ NAPADAČA NA BAJERN: Milojević očekuje punu Marakanu, pa šta bude!

Utakmica je na programu u utorak od 21 čas

Objavljeno: 23:03h
Uroš Marjanović

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju utakmicu 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena na Marakani.

Ekipa srpskog ima jednu pobedu iz četiri odigrana susreta, a evo šta je izjavio trener Vladan Milojević pred ovaj susret.

- Dolazi nam u goste jedna od najboljih ekipa na svetu. Šta očekivati? Mi ćemo dati sve od sebe. To jedna utakmica koja je spektakl. Očekujem pun stadion, da nas navijači nose svih 90 minuta, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo", rekao je šef stručnog štaba srpskog prvaka.

foto: Espreso.co.rs

Na pitanje da li se njegova ekipa preterano plaši rivala, pa zbog toga ne pruži partije koje se od nje očekuju, odgovorio je poređenjem sa - pozorištem.

- Nije stvar u tome da je ovo pozorište, pa da sami igrate predstavu. Ne, igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Da smo mogli bolje, mogli smo. Kakvi god da su rezultati da su bili, uvek bi moglo bolje. To su sve velike ekipe, a vi treba da im odgovorite na neke elemente (njihove igre) što objektivno u ovom trenutku ne možemo. Potrudićemo se da to ispravimo, očekujem od mojih igrača da budu bolji - rekao je Vladan Milojević.

On je otkrio da junak prošlogodišnjeg rušenja vicešampiona Evrope, Liverpula, najverovatnije neće moći da igra:

- Verovatno Milan Pavkov neće stići da se oporavi za ovu utakmicu, videćemo kakva će biti situacija sa Jovančićem. Što se tiče ostalih igrača mislim da nemamo problema i da će svi biti spremni za ovaj meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.