OSTOJIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U SVLAČIONICI PARTIZANA: Prvi put u životu sam video takvog Miloševića!
Bojan Ostojić, Foto: Starsport©

intervju

OSTOJIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U SVLAČIONICI PARTIZANA: Prvi put u životu sam video takvog Miloševića!

– Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas - rekao je štoper crno-belih

Objavljeno:

Mnogo je iznenadila reakcija Sava Miloševića nakon ubedljive pobede Partizana nad Javorom (6.2). Trener crno-belih je bio besan kao nikada ranije, a rekao je da ga je bilo sramota prvi put u životu kako je izgledala njegova ekipa na terenu.

Bojan Ostojić je potvrdio da je bilo prilično burno u svlačionici Partizana.

– Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas bez obzira na rezultat od 4:2 u prvom delu. Prvi put ga vidim da je bio takav što je pokazala i njegova konferencija za medije posle utakmice na kojoj nije štedeo reči - rekao je Bojan Ostojić.

Partizan u četvrtak očekuje veoma bitna utakmica u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara.

– AZ je odlična ekipa i mislim da neće biti ni malo lako igrati protiv njih u Hagu. Moramo maksimalno da se spremimo za tu utakmicu koja je najbitnija za nastavak takmicenja u Evropi. Pratim ih poslednjih pet utakmica, ostvarili su pet pobeda, čak su dobili i PSV u gostima 0:4 što pokazuje o kakvoj se ekipi radi - rekao je Ostojić, koji je prokomentarisao svoj golgeterski učinak u dresu kluba iz Humske.

Gol protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije mu je jedan od najdražih
Gol protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije mu je jedan od najdražihfoto: Starsport©

– Do sada sam dao četri gola u dresu Partizana i iskreno nisam baš zadovoljan brojem istih, ali od njih mogu da izdvojim dva koja mi baš znače. To je gol protiv Vojvodine u 87. min za pobedu 0:1 i gol u finalu Kupa protiv Crvene zvezde. Baš tada kada sam dao gol u Novom Sadu rodila mi se ćerka Viktorija dva dana pre, 11. avgusta , tako da smo posle utakmice odmah organizovali duplo slavlje.

Veoma simpatićnu priču vezanu za svoju ćerkicu ispričao je Ostojić.

– Viktorija još nije bila ni na jednoj utakmici, a kada gleda na televiziji onda navija i odmah prepozna Ćelavog (prim. out Nemanja Miletić) i mene i peva „Ćelo Ćelo najbolji si ti“ – nasmejao se Ostojić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.