TUMBAKOVIĆ O BARAŽU ZA EURO: Mi se tu ne pitamo ništa! Jedno je šta bismo voleli, a drugo šta će da se desi!
Ljubiša Tumbaković o predstojećem baražu za EURO, Foto: Starsport©

čekaj prvo da pobedimo Norvešku

TUMBAKOVIĆ O BARAŽU ZA EURO: Mi se tu ne pitamo ništa! Jedno je šta bismo voleli, a drugo šta će da se desi!

Selektor Srbije je rekao koga bi voleo u potencijalnom finalu

Objavljeno: 12:03h

Ljubiša Tumbaković je govorio o predstojećem baražu koji očekuje reprezentaciju Srbije u borbi da se dočepa Evropskog prvenstva sledeće godine.

"Orlovi" nisu uspeli kroz kvalifikacije da se plasiraju na EURO 2020, ali imaće još jednu šansu preko baraža koji su obezbedili kroz Ligu nacija.

Oni će najpre gostovati u Oslu, Norveškoj u polufinalu, a žrebom će biti odlučeno da li će biti domaćini u potencijalnom finalu ako se plasiraju, iako se ne zna protivnik, pošto će drugo polufinale igrati Škotska protiv jedne od sledeće četiri reprezentacije - Rumunija, Mađarska, Bugarska i Izrael.

- Nije u redu da pričam koga ne bih voleo u finalu, jer pre te utakmice moramo da pobedimo Norvešku koja je kvalitetnija reprezentacija od preostalih potencijalnih rivala. Od svih reprezentacija koje su nam mogući rivali na putu do Evropskog prvenstva, Norveška je najkvalitetnija, bar po onome što je pokazala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i u Ligi nacija… Kad prođemo Norvešku, nadam se da će nam biti nešto lakše - rekao je Tumbaković.

Ipak, ako bi već mogao da bira, onda bi to bila Bugarska.

- Mi se tu ne pitamo ništa. Jedno je šta bismo voleli, a drugo šta će da se desi… I lakše mi je da kažem koga bih voleo za protivnika u tom finalu, nego koga ne želim… Voleo bih Bugarsku - poručio je srpski selektor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.