VRAĆA SE U PARTIZAN: On je bomba za januarski prelazni rok!
Miloš Jojić je blizu povratka u Partizan, Foto: Starsport©

povratak na pomolu

VRAĆA SE U PARTIZAN: On je bomba za januarski prelazni rok!

Nema sumnje i da bi se navijači obradovali da ga vide

Objavljeno: 13:30h

I dok su sve oči u Humskoj i među navijačima uprte ka izvesnom transferu Strahinje Pavlovića ove zime, uprava radi i na pojačanjima za januar, a prvo ime koje je iskočilo sa spiska je Miloš Jojić.

Iskusni vezista koji je bio miljenik navijača od 2012. do 2014. godine kada je učestvovao u osvajanju titula, a postigao je i ona j pobednički gol za titulu na Večitom derbiju iz slobodnjaka, prva je želja trenera Sava Miloševića.

Iako su kao prioriteti određeni štoper, desni bek i centarfor, crno-beli su u potrazi i za vezistom, posebno ako Sejduba Suma takođe bude bio prodat.

A kako "Informer" prenosi, glavni na listi želja je član Bašakšehira iz Istanbula, koji još od maja nije odigrao nijedan meč za taj klub i ne nalazi se u planovima trenera.

Partizan danas (18.00) dočekuje Javor, ali će mislima sigurno biti u Holandiji, gde će sledeće nedelje biti ključnu bitku za evropsko proleće. I pored toga, veliki je favorit, a kvota da će savladati Ivanjičane bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Javor.

Miloš Jojić je najbolji utisak u inostranstvu ostavio u Kelnu
Miloš Jojić je najbolji utisak u inostranstvu ostavio u Kelnufoto: EPA/Sacha Steinbach

Iskusni vezista je vezan ugovorom do 2021. godine za turski klub, ali crno-beli će imati novca za obeštećenje pošto će rekordni priliv stići od prodaje Pavlovića.

On je u zimu 2014. prešao u Borusiju Dortmund za 2,5 miliona evra, potom je nosio dres Kelna, a pre godinu i po dana je došao u Istanbul, gde je bio standardan sam prvih 6 meseci.

I letos je bilo reči o njegovom povratku u Humsku, ali tada je to bilo pod uslovom da propadnu pregovori sa Nathom, što se nije dogodilo, pa posao nije realizovan, ali će se sada otvoriti mesto za njega u veznom redu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.