LEONARDO OPET PODGREJAO MAŠTU GROBARA: Okačio fotku sa košarkaške utakmice i poslao više nego jaku poruku!
Leonardo da Silva Souza, Foto: Beta/Saša Đorđević

CAR!

LEONARDO OPET PODGREJAO MAŠTU GROBARA: Okačio fotku sa košarkaške utakmice i poslao više nego jaku poruku!

Ne zaboravlja koji klub mu je dao najviše u karijeri

Objavljeno:

Leonardo nastavlja pomno da prati šta se dešava u Partizanu, i to ne samo fudbalskoj sekciji.

Ovoga puta, na Instagram je okačio fotografiju jednog momka u njegovom dresu, koji je tako obučen bodrio KK Partizan protiv Ritasa u okviru 8. kola Evrokupa, tokom meča u kom su crno-beli obezbedili plasman u Top 16 fazu drugog po snazi evropskog takmičenja.

- Uvek mi je drago da vidim ovakvu fotografiju. Imao sam zadovoljstvo da igram tamo i kažem da je energija navijača nepobediva. Takođe, imao sam čast da gledam i košarkaške utakmice ovog velikog kluba i mogu da kažem da sam tada osetio nešto neopisivo. Bilo na parketu ili na travnjaku, crno-beli, najbolji ste - napisao je Leonardo.

Podsetimo, već smo vam pisali da je povratak popularnog Lea u Humsku nedosanjani san Uprave kluba, iz koje su za naš portal čak isticali i da će sigurno probati kad-tad da ga vrate u ekipu.

Da li će to biti možda još na kraju ove sezone, početku sledeće, ili će Grobari morati još malo da sačekaju, ostaje nam da vidimo, ali izvesno je da Brazilac iz nedelje u nedelju podseća na svoju ljubav prema klubu koji mu je dao najviše u karijeri.

Za one koji se ne sećaju, Partizan je uz pomoć dueta Đurđević-Leonardo osvojio poslednju titulu Superlige, kao i "duplu krunu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.