BEJL SE VRATIO U MADRID POSLE PROZIVKE NA MIJATOVIĆEV RAČUN: Da li će mu Kraljevski klub oprostiti ovaj skandal?
Geret Bejl, Foto: EPA/Emilio Naranjo

HM...

BEJL SE VRATIO U MADRID POSLE PROZIVKE NA MIJATOVIĆEV RAČUN: Da li će mu Kraljevski klub oprostiti ovaj skandal?

Da li mu je ovo trebalo?

Objavljeno:

Velški fudbaler Garet Bejl vratio se danas u Real Madrid, nakon što je ismevao taj klub zastavom posle utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Vels se plasirao na Evropsko prvenstvo 2020. godine pobedom protiv Mađarske, u utorak uveče u Kardifu, a posle utakmice Bejl je uzeo zastavu od velških navijača na kojoj je pisalo: "Vels. Golf. Real Madrid. Tim redom".

Ta zastava je odgovor na kritike bivšeg fudbalera Reala Predraga Mijatovića koji je nedavno kao stručni konsultant izjavio da Bejl ispred posla u Realu uvek stavlja reprezentaciju Velsa i golf.

Predrag Mijatović
Predrag Mijatović foto: Ana Paunković

Umesto da ignoriše tu izjavu, Bejl je prihvatio i pretvorio je u šalu.

On je odigrao obe utakmice Velsa prošle nedelje, a imao je asistenciju protiv Mađarske u pobedi 2:0, kojom se njegova ekipa plasirala na Evropsko prvenstvo.

Pre tih utakmica Bejl je propustio šest uzastopnih mečeva za Real, zbog, kako je klub naveo, povrede lista. Ako Bejl ne bude u sastavu u subotu protiv Real Sosijedada, biće teško poverovati u objašnjenje o povredi.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je letos da želi da proda Bejla i da bi to bilo najbolje za sve, ali Velšanin nije otišao i posle toga nije mnogo igrao.

Zinedin Zidan
Zinedin Zidan foto: EPA/Ian Langsdon

Saigrači su imali zamerke na Bejla, pošto on umesto zajedničkih druženja uvek bira da igra golf. On je najmanje u dva navrata zaradio povrede za vreme partija golfa, a navijači i mediji povezuju te dve stvari.

Takođe, navijači se pitaju dokle će na "Santjago Bernabeu" trpeti ponašanje Bejla i ismevanje kluba, koji ga plaća 15 miliona evra godišnje.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real za tada rekordan transfer od 100 miliona evra. Postigao je neke spektakularne golove, ali povrede i duge pauze učinile su od njega igrača na kojeg trener ne može da se osloni.

Britanski mediji spekulišu da bi Bejl mogao da se vrati u Totenhem, otkako je Žoze Morinjo postao trener tog kluba. Morinjo je 2017. godine, kada je trenirao Mančester junajted, rekao da bi želeo Bejla u ekipi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.