ŽELJKOV ODGOVOR ONIMA ŠTO SU GA NAPALI: Izvinjavao i molio igrače na tajm-autu da igraju odbranu! Ironija ili ne?
Željko Obradović je promenio pristup tajmautima, Foto: Printscreeen/Twitter/@Eurohoopsnet

TOTALNA SUPROTNOST

ŽELJKOV ODGOVOR ONIMA ŠTO SU GA NAPALI: Izvinjavao i molio igrače na tajm-autu da igraju odbranu! Ironija ili ne?

Mislili smo da nikada nećemo videti jedan ovakav tajm-aut srpskog trenera

Objavljeno: 09:29h

Željko Obradović je tokom prethodnih dana bio jedna od glavnih tema u evropskoj košarci zbog čuvenog izliva besa na tajm-autu tokom utakmice protiv CSKA, kada je psovao svoje igrače.

Osim onih kojima je to bilo smešno i onih koji razumeju najtrofejnijeg trenera Evrope, bilo je kao i uvek dobrog dela javnosti koji je smatrao da je to bilo neprofesionalno i ponižavajuće za igrače i da takvo ophođenje nije u skladu s odnosom trener igrač.

E pa, izgleda da je popularni Žoc baš kao odgovor toj grupi odlučio da promeni taktiku i da se ponaša na tajm-autu, pa reći ćemo neuobičajeno za njega.

Tako je tokom jednog minuta pauze tokom utakmice protiv Barselone u sredu uveče, koju je njegov tim ponovo ubedljivo izgubio, odlučio da moli igrače da igraju odbranu, bez vikanja, delovalo je čak u momentu i ironično nekako.

- Okej, izvinite što vam se obraćam ovako, ali smem li uopšte da vas zamolim da igrate malo odbranu? Smem li da vas zamolim da igrate malo odbranu - neuobičajeno mirnim tonom je govorio Obradović, ali samo on zna kako je "kuvao" u sebi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.