ČEKAMO JOŠ NEKE IGRAČE: Milojević pohvalio momke posle pobede i već se okreće derbiju u Nišu!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

izjava

ČEKAMO JOŠ NEKE IGRAČE: Milojević pohvalio momke posle pobede i već se okreće derbiju u Nišu!

Utiske nakon završenog susreta i plasmana u narednu fazu takmičenja izneo je šef stručnog štaba srpskog šampiona, Vladan Milojević

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Mačvu 1:0 u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Utiske nakon završenog susreta i plasmana u narednu fazu takmičenja izneo je šef stručnog štaba srpskog šampiona, Vladan Milojević.

- Zasluženo smo pobedili. Znali smo da imaju dobar blok, da su pokretljivi, požrtvovani sa dosta klizećih startova i pravovremenim čitanjem igre. Hteli smo da rešimo utakmicu u prvom delu igre i imali smo nekoliko prilika da to i učinimo, ali smo kasnili sa rešenjima u ofanzivnoj trećini. Trebali smo da budemo mirniji, da postignemo gol već tad i da utakmicu mirno privedemo kraju - istakao je Milojević.

foto: Starsport©

Šef stručnog štaba ističe da se nakon ovog trijumfa, ekipa okreće utakmici protiv Radničkog koja je na programu u subotu od 16 časova u Nišu.

- Okrećemo se susretu u Nišu. Čekamo još neke reprezentativce da nam se priključe i da budemo u punom sastavu na treninzima. Mačva je pokazala da je čvrsta ekipa i nije nam bilo lako danas. Poručio bih im da jedan rezultat može sve da promeni u njihovu korist i poželeo puno sreće mom kolegi Aničiću u domaćem prvenstvu - podvukao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.