SVEDOK DOGAĐAJA ISRPIČAO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE: Pokušaj otmice Alekse Terzića izgledao je kao krimi film!
Aleksa Terzić i Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

priča dana

SVEDOK DOGAĐAJA ISRPIČAO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE: Pokušaj otmice Alekse Terzića izgledao je kao krimi film!

Nije mu bilo svejedno

Objavljeno: 18:52h

Priiča o otmici Alekse Terzića obeležila je današnji dan. Svi mediji konstatno pišu o događaju koji se dogodio na Novom Beogradu.

Blicov izvor koji je bio svedok nemilih scena u ulici Jurija Gagranina otkrio je šta se dogodilo sinoć oko tri sata posle ponoći.

- Vozio sam se Ulicom Jurija Gagarina u smeru ka Novom Beogradu oko tri sata posle ponoći i u jednom momentu, neposredno posle raskrsnice sa Omladinskih brigada, video sam u retrovizoru kako mi se neverovatnom brzinom približava džip BMW. Pokušao sam da se sklonim, međutim on me je udario pozadi i odbacio me u desnu traku, a on je nastavio pravo i zaustavio se dvadesetak metara ispred - priča za "Blic" i dodaje:

- Čini mi se i da su pokušavali da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni. Automobili su počeli da staju, dosta ljudi se okupilo. Jedan od muškaraca iz "audija" se vratio u njegov auto, a drugi je seo u mladićev BMW i odvezli su se u smeru ka gradu - dodao je N. M.

Nakon toga svedok je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Terzića su presreli u toku vožnje, a vozač "automobila sa zatamljenim staklima" pokušavao da ga zaustavi, dok je fudbaler Fiorentine išao od Autokomande ka Gazeli.

BONUS VIDEO:

(Blic sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.