OVAJ KLINAC JE POKUŠAO DA OTME ALEKSU TERZIĆA Otkriven identitet napadača, na Fejsbuku mu stoji koreografija Delija
Napadač na Aleksu Terzića, Foto: Starsport©, Printscreen/Facebook

zovu ga pivce

OVAJ KLINAC JE POKUŠAO DA OTME ALEKSU TERZIĆA Otkriven identitet napadača, na Fejsbuku mu stoji koreografija Delija

Pripadnici MUP-a su priveli tri osobe N.S. (1997), D.I. (1998) i E.J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo

Objavljeno: 22:27h

U sredu u ranim jutarnjim časovima dogodio se pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića na Novom Beogradu!

Policija istražuje čitav slučaj, a uhapsila je troje od četvoro osumnjičenih da su pokušali da kidnapuju mladog reprezentativca Srbije, koji se na svu sreću izvukao uz pomoć taksiste,

Pripadnici MUP-a su priveli tri osobe N.S. (1997), D.I. (1998) i E.J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

- Nikoli S. (22) Dušanki I, (21) i Emiliji J. (19) određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti izvedeni na saslušanje kod tužioca - precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Aleksa Terzić
Aleksa Terzić foto: Starsport©

Iz MUP-a su saopštili da se traga za još jednom osobom koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, što je detalj koji do sada nije bio poznat javnosti, jer su prema dosadašnjim informacijama tri osobe učestvovale u ovom krivičnom delu, a ne četiri.

Jedan od uhapšenih ima specifičan nadimak i prema profilu na Fejsbuku navijač Crvene zvezde i na "kaver" slici ima koreografiju Delija. Kako Espreso.co.rs saznaje, u pitanju je Nikola Stanković zvani Pivce.

Ne zna se motiv ovog napada na Terzića i da li su oni imali neke neraščišćene račune od ranije.

foto: Facebook

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.