SLAVNI, PAZITE SE: Dobili smo i poslednju reprezentaciju koja je kroz kvalifikacije obezbedila plasman na EURO!
Aron Remzi je heroj Velsa, Foto: EPA/Peter Powell

Kvalifikacije za EURO 2020

SLAVNI, PAZITE SE: Dobili smo i poslednju reprezentaciju koja je kroz kvalifikacije obezbedila plasman na EURO!

Trenutno je poznato 20 učesnica Evropskog prvenstva, a još 4 ćemo dobiti u baražu

Objavljeno: 23:16h

Poznata je i poslednja reprezentacija koja je kroz kvalifikacije izborila direktan plasman na EURO 2020 i to će biti Vels koji je u direktnom duelu pobedio Mađarsku 2:0.

Junak trijumfa je Aron Remzi koji je postigao oba gola i tako poslao Mađare zajedno sa Slovacima u baraž, a svojoj selekciji doneo novi plasman na smotru najboljih reprezentacija "starog kontinenta".

Samo se nadamo da ono čuveno prokletstvo da kada Aron Remzi postigne gol neka poznata ličnost umre sada neće biti primenjeno.

Dakle poznato je sigurnih 20 učesnica Evropskog prvenstva i to su: Engleska, Češka, Ukrajina, Portugalija, Nemačka, Holandija, Švajcarska, Danska, Hrvatska, Vels, Španija, Švedska, Poljska, Austrija, Francuska, Turska, Belgija, Rusija, Italija, Finska.

Još 4 reprezentacije će biti poznate nakon baraža koji će se igrati u marti i među njima je i selekcija Srbije koja će u polufinalu igrati protiv Norveške, dok će u finalu čekati pobednika meča između Škotske i jedne od sledeće četiri reprezentacije Bugarska - Izrael - Mađarska - Rumunija.

EURO će biti održan u 12 evropskih gradova: London, Minhen, Rim, Baku, Sankt Peterburg, Bukurešt, Amsterdam, Dablin, Bilbao, Budimpešta, Glazgov, Kopenhagen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.