I ORLIĆI SE POLAKO OPRAŠTAJU OD EURA: Rusi nas nokautirali u Nišu, Srbiji nisu suđena dva penala!
Mladi fudbaleri Srbije su doživeli novi poraz, Foto: Starsport©

Kvalifikacije za u21 Evropsko prvenstvo

I ORLIĆI SE POLAKO OPRAŠTAJU OD EURA: Rusi nas nokautirali u Nišu, Srbiji nisu suđena dva penala!

Naši mladi fudbaleri su doživeli novi poraz u kvalifikacijama

Objavljeno:

Mladi srpski fudbaleri su nastavili put A reprezentacije i razočarali navijače porazom od Rusije u Nišu 2:0 čime su sveli svoje šanse za plasman na Evropsko prvenstvo na minimum.

"Orlići", kojima su bile potrebne sve pobede do kraja kvalifikacija, su popili novi šamar, i to na "Čairu" u Nišu i još jednom razočarali, a očigledno ni da novi selektor Ilija Stolica nije uspeo da podigne ekipu.

Rusi su kaznili loš početak naših i već iz prve prilike u 8. minutu su matirali Ilića. Čalov je bio strelac.

Pokušali smo brzo da se vratimo i u 24. minutu smo imali najbolju priliku kada je Joveljić tukao, ali je Safonov uspeo tek toliko da skrene loptu da ona završi na stativi.

U najgorim mogućim momentima je Srbija primala golove, pošto su "baćuške" po drugi put zatresle Ilićevu mrežu u 44. minutu kada se lopta od Markovića odbila do Sulejmanova i ovaj pogodio.

Krenuli su naši na sve ili ništa u drugom poluvremenu i čini se da su oštećeni u 52. minutu za jedanaesterac kada je lopta zakačila po ruci jednog igrača gostiju u šesnaestercu, ali je sudija odmahnuo rukama.

Imali smo i u nastavku meča i terensku inicijativu i veći posed lopte, ali nikako to nismo mogli da materijalizujemo, a najbolju šansu je propustio Vidosavljević kada je iz odlične pozicije tukao visoko preko gola.

U poslednjim minutima smo oštećeni za još jedan penal kada je ponovo lopta u kaznenom prostoru udarila jednog ruskog igrača u ruku, ali opet se nije oglasio španski sudija.

I to je bilo sve na ovom meču. Našima ostaju još 4 utakmice do kraja kvalifikacija, ali Rusi su već debelo odmakli na prvoj poziciji, a Poljaci imaju 3 boda više uz meč manje.

Srbija: M. Ilić - Marković, Veselinović, Mašović, I. Ilić - L. Ilić, N. Petrović (od 45. Birmančević), Nišić - Stuparević (od 62. Čumić), Joveljić (od 72. Vidosavljević), Adžić (od 72. Tedić).

Rusija: Safonov - Raskazov, Divejev, Evgenjev, Lisov - Umjarov, Kučaev (od 65. Golubev), Obljakov - Sulejmanov, Čalov (od 72. Ignjatjev), Lomovicki.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.