ODUZELI SU MU ONO O ČEMU JE SANJAO: Odveo Špance na EURO i za to je nagrađen izdajom! U suzama se rastao s igračima
Roberto Moreno, Foto: AP

emocije

ODUZELI SU MU ONO O ČEMU JE SANJAO: Odveo Špance na EURO i za to je nagrađen izdajom! U suzama se rastao s igračima

Ipak, koliko god da mu je bilo drago zbog povratka svog prijatelja, verovatno se osetio izdano jer mu je uskraćeno da ostvari san i vodi reprezentaciju na velikom takmičenju

Objavljeno: 20:15h

Španija je dobila novog selektora, umesto Roberta Morena "crvenu furiiju" će na Evropskom prvenstvu predvoditi Luis Enrike.

Enrike je preživeo porodičnu dramu pošto mu je preminula ćerka pre nekoliko meseci, ali on je odlučio da se vrati trenerskom poslu. Predsednik fudbalskog saveza Španije, Luis Rubaiales mu je ostavio upražnjeno mesto kada se dogodila tragedija i rekao mu da može da se vrati na poziciju selektora kad god poželi.

Luis Enrike se vratio na selektorsko mesto
Luis Enrike se vratio na selektorsko mesto foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Njegov asistent, Roberto Moreno je uspešno završio kvalifikacije i odveo Špance na EURO, ali je preživeo pravi emotivni šok na poslednjem meču protiv Rumunije.

Kamere su na kraju meča usnimile Morena sa suzama u očima, jer mu je već bilo jasno da će svoje mesto prepustiti Enrikeu.

Ipak, koliko god da mu je bilo drago zbog povratka svog prijatelja, verovatno se osetio izdano jer mu je uskraćeno da ostvari san i vodi reprezentaciju na velikom takmičenju.

- Nazvao sam Luisa Enrikea juče i rekao mu da Moreno neće stajati na putu povratka. Luis Enrike je pristao, odmah, poručio mi da računamo na njega i izrazio veliko zadovoljstvo. Zahvalio nam se što smo održali reč - otkrio je Rubiales kako je izgledao razgovor sa selektorom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.