Poketinovi dani u Totenhemu su odbrojani!
Maurisio Poketino, Foto: Starsport©

POTRES U LONDONU

Poketinovi dani u Totenhemu su odbrojani!

Zvezdin rival izgleda da će uskoro morati da pronađe novog trenera

Objavljeno:

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izgleda da će morati da napusti klub iz Londona, prenose britanski mediji.

Kako se navodi, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama.

Loši rezultati ove sezone, odnosno male šanse za plasman u Ligu šampiona naredne sezone – što je moranje sada kada se plaćaju dugovi izgradnje novog stadiona, teraju upravu „pevaca“ na novo rešenje.

Ono što se zna je da Levi ne želi da smeni Argentinca, ne toliko zbog novca, odnosno odštete od 15 miliona evra, koliko zbog svega što je učinio za Totenhem.

Maurisio Poketino
Maurisio Poketino foto: Starsport©

On nudi dogovor Poketinu, ali izgleda da menadžer ne želi da ode. Rekao je prvom čoveku "Pevaca" da ga nisu pustili letos kada je imao ponude, spekuliše se, Juventusa pre svih, a da je sada nepoželjan. Poketino će probati da spasi posao, ali, čini se da je to nemoguća misija.

Izvor iz kluba tvrdi da, u slučaju da izgubi od Vest Hema, sigurno odlazi, tačnije biće mu uručen otkaz u ponedeljak.

Kandidati su menadžer Bornmuta Edi Hou, Karlo Anćeloti iz Napolija, Julijan Nagelsman iz Lajpciga, ali možda čak i Žoze Murinjo.

Fudbaleri Totenhema, pred gradski derbi protiv Vest Hema, nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige, dok su u Ligi šampiona na pragu prolaska u osminu finala zajedno sa Bajernom u grupi u kojoj su još Crvena zvezda i Olimpijakos.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.