SRAMNA IZJAVA SELEKTORA KOSOVA ZGROZILA SVET: Kako da zaustavimo Sterlinga? Pa, da mu slomimo nogu!
Rahim Sterlinga i Bernand Čalandes, Foto: AP

kvalifikacije za euro

SRAMNA IZJAVA SELEKTORA KOSOVA ZGROZILA SVET: Kako da zaustavimo Sterlinga? Pa, da mu slomimo nogu!

Susret Kosova i Engleske igra se od 18 sati, a Englezi u ovaj meč ulaze sa 18 bodova iz sedam kola i ubedljivo su prvi u svojoj grupi

Objavljeno:

Nakon poraza od Češke u Pragu, reprezentativci tzv. Kosova su se oprostili od drugog mesta, ali žele da ipak pruže dostojan otpor jakoj Engleskoj.

Svesni su na Kosovu šta ih čeka, s obzirom da bi mogao da zaigra i Sterling, za kojeg selektor Kosova Bernard Čalandes kaže da je najopasniji igrač u selekciji Gordog albiona.

- Za nas je loša vest da Sterling igra. Jedan je od najboljih na svetu na svojoj poziciji. I Rašford je sjajan, Kejn, Abraham... Engleska ima veliki broj sjajnih igrača. Igrao Sterling ili ne, mi moramo da odigramo vrhunski meč - rekao je Čalandes, dodavši:

- Ne bavimo se pojedincima već timom u celini, pa ćemo se tako i pripremati za Englesku. Kako zaustaviti Sterlinga? Možda da mu slomimo nogu, ali to ipak nije naš stil. Mada, imamo i mi dobar tim, pokazali smo to u ovim kvalifikacijama.

Susret Kosova i Engleske igra se od 18 sati, a Englezi u ovaj meč ulaze sa 18 bodova iz sedam kola i ubedljivo su prvi u svojoj grupi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.